3 дни до крайния срок за кандидатстване за The Venture – Win The Right Way - 9Academy
Кандидатстване

3 дни до крайния срок за кандидатстване за The Venture – Win the right way


3 дни до крайния срок за кандидатстване за The Venture – Win the right way

Остават 3 дни до крайния срок за кандидатстване за проекта на Chivas Regal – The Venture – Win the right way.

 

Тази година в най-мащабната инициатива за търсене на бизнес проекти със социална значимост ще участват 14 държави, сред които и България. Всички финалисти ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в Силициевата долина в Калифорния. Там те ще работят с лидери в технологичния бранш и ще се обучават от професионални експерти.

На Глобалния финал ще бъдат разпределени 1 000 000 долара за всички идеи, но един екип ще спечели голямата награда, а именно усвояване на 750 000 долара.

 

Участие могат да вземат всички със социалнозначими проекти – от големи предприятия до стартъпи и социални предприемачи.  Важно е присъствието на предприемачески нюх, креативност и силна амбиция. Единственото условие е възраст над 25 години.

За да кандидатствате, е необходимо да попълните форма в сайта на инициативата – https://www.theventure.com/bg/en/  до 9-ти януари 2015 г. (петък).  Към формата трябва да се приложи 2-минутно видео и презентация, които да представят бизнес идеята Ви.

 

Жури от български предприемачи ще избере полуфиналистите на 23-ти януари 2015 г., а на 12-ти февруари 2015 г. ще бъде обявен и големият победител, който ще представя България в Силициевата долина.

 

Повече информация за надпреварата и кандидатстването може да видите в официалната страница на надпреварата- https://www.theventure.com, официалната Facebook страница на CHIVAS REGAL Bulgaria и Facebook събитието The VENTURE Bulgaria.

 


Новини