Теодор Василев - 9Academy
Кандидатстване

Теодор Василев


Теодор Василев 1

„Да изберат една от мечтите си и да тръгнат след нея с усмивка. Пътят ще ги отведе точно там, където ще се чувстват щастливи“, това съветва Теодор Василев всички млади амбициозни хора. Самият той е пример за подражание, а това, към което се стреми е да предостави едно по-различно образование.

Теодор Василев участва в реализирането на Международната награда на херцога на Единбург за България, а преди това е заместник председател на Национален младежки форум.

Също така Теодор Василев е професионален обучител, като притежава сертификат за лидер в International Award for Young People (IAYP) и за сугестопедичен преподавател. През последните години е част от екипа на образователни експерти и изследователи Народно читалище „Бъдеще сега“.

Освен работата с деца и младежи, страст за Теодор Василев са екстремните спортове и планината.

Обучения

Социално предприемачество

март 2014

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Социално предприемачество

март 2015

Това обучение беше част от програмата на модул НПО в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.