„Вземете всичко, от каквото имате нужда. Ще го получите!“, призовава Тодор Тодоров – участник във втори сезон на 9 Academy - 9Academy
Кандидатстване

„Вземете всичко, от каквото имате нужда. Ще го получите!“, призовава Тодор Тодоров – участник във втори сезон на 9 Academy


Тодор Тодоров е студент в УНСС и с план за изучаване на специалността Икономика на човешките ресурси. Професионално се развива предимно в сферата на продажбите.

Тодор Тодоров е студент в УНСС и с план за изучаване на специалността Икономика на човешките ресурси. Професионално се развива предимно в сферата на продажбите. Тошко е изключително интересна натура, в него живеят танцьор, доброволец, младежки работник и какво ли още не.

Вижте защо избра да бъде част от 9 Academy и какво споделя за 7-месечното преживяване:

 
Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

На първо място познавах част от екипа на Академията. Следях развитието на първото издание. След приключването му поисках мнението на мои приятели, които преминаха успешно и мнението им беше изключително положително. Решението беше ясно.

 

С какво те предизвика 9 Academy?

Със сигурност с много неща. Едни от големите предизвикателста бяха „Панаир на идеите” и „Академиците стават обучители”. Последното ми показа колко още много имам да уча, за да стана наистина добър обучител.

 

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Най-полезен беше модула „Предприемачество”, защото ни срещна с интересни хора. Добавената му стойност за мен беше, че имаше много практически съвети, насърчителни и мотивиращи лекции. За най-любопитен не мога, а и не искам да се спирам само на един. Любопитстото ми бе пробудено от модулите „Продажби”, „Финанси”, „HR”, „НПО”, „ПР” и „Правни въпроси”.

 
Какво научи за себе си в 9 Academy и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Най-важното, което научих за себе си по време на 9 Academy е да не съм самоуверен, а уверен. Времето прекарано в Академията най-напред беше обогатяващо, образоващо и мотивиращо. Естествено, приятните емоции и истории са неизменна част от нея.

 

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Невероятните хора, с които се запознах благодарение на Академията.

 
Кой е най-яркият момент за теб от 7-месечното преживяване?

Откриването! И по-точно активността със споделянето на нашите лични будители. Интересна беше реакцията на останалите. Докато се цитираха имената на Ботев, Левски и други, аз реших да направя провокация и казах името на Лили Еленковачовек, който наистина може да те подбуди. Но няма да разказвам повече за нея и ще оставя на новите участници да се насладят на прекрасната й лекция в модул „НПО”.

 
Какво ще посъветваш бъдещите участници в 9 Academy?

Бъдете на 100 %. Вземете всичко, от каквото имате нужда. Ще го получите!

 


Алумни