Вече сме на 5 Сезона – 9 Academy няма умора! - 9Academy
Кандидатстване

Вече сме на 5 Сезона – 9 Academy няма умора!


С любопитство и нетърпение очаквахме новия сезон на 9 Academy да стартира и ето че това събитие е вече факт!

С любопитство и нетърпение очаквахме новия сезон на 9 Academy да стартира и ето че това събитие е вече факт! Сезон 5 – това си е сериозна цифра, а новите предизвикателства към участниците в Академията ще бъдат 5 пъти по-вълнуващи от всякога.

Денят е 4-ти ноември, по традиция – събота.  Гонгът на Сезон 5 удари – време е за екипен дух, полезни лекции, вдъхновяващи събития, дъжд от бизнес идеи, усмивки и нови приятели. Затегнете коланите, защото заедно с екипа и участниците ще полетим към света на любимото ни приключение – 9 Academy!

Залата на хотел Suite се напълни с 50 жадни за нови знания и умения личности, които не спираха да разпръсват позитивна си енергия. Пъстра палитра от креативни и интелигентни хора, които са готови да учат и споделят идеи – новите участници в 9 Academy са просто прекрасни.

Това, което прави ресурса на 9 Academy още по-безценен е, че събираме на едно място хора от различни професионални сфери. В Сезон 5 участват актьори, инженери, архитекти, юристи, предприемачи, маркетолози, HR специалисти, писатели, бижутери, дори и ученици, от които със сигурност всеки има какво да научи. Всички тези, на пръв поглед уникално различни един от друг 50 човека, са обединени от каузата за успех, личностно развитие, будно съзнание, активност. Много от тях имат своя бизнес идея и сме сигурни, че още преди края на 9-те модула от нашата програма ще има с какво да се похвалят.

Да, възможно е да развиеш бизнес в България и да – лекциите и обученията в Академията помагат и това могат да потвърдят самите участници от предходните сезони, които вече са предприемачи. За нас е огромна радост да заявим, че участници от 9 Academy намират бизнес партньори в лицето на други участници – дали от своя сезон, дали от някой друг, няма значение. Най-важното е, че средата на Академията функционира живо, и че всички са готови да си помагат и да продължават да споделят опит и умения.

И по този повод откриващото събитие на Сезон 5 на 9 Academy започна с Церемония по връчване на сертификати на хората, които предоставиха десетте стипендии в 9 Academy. Стипендиите са нововъведение, което надмина нашите очаквания, защото след като се обърнахме към Алумни общността с идеята да ни помогнат с контакти и препоръки – всъщност предложиха самите те да осигурят търсената сума. Благодарим отново на алумнитата Траян Велев, Васил Павлов, Михал Камбарев, Росица Узунска и лекторите Младен Борисов, Сава Бобчев и Георги Малчев.

Васил Павлов и Траян Велев осигуриха част от стипендите в Сезон 5.Всички те споделят, че самата „кауза 9 Academy“ ги е мотивирала да спонсорират стипендиите. „Тази позитивна енергия и уникалните по рода си преживявания ме карат да обичам Академията!“ – споделя Сава Бобчев, лектор от модул Продажби.

Събитието продължи със спонтанно запознаване между участниците – това беше първото предизвикателство към тях – всеки да се запознае и да си поговори с максимално много хора в рамките на 15 минути.

И ето че денят от мрачен и хладен по типично ноемврийски, се превърна в слънчев и прекрасен! Съвсем случайно, нали? Най-интересното е, че тъкмо дойде време за нашата специална изненада към участниците на 9 Academy и слънцето изгря! Каква беше изненадата ли? Участници и екип – навън, подредени във формата на Девятка – Логото на 9 Academy. Снимка от птичи поглед с дрон, а за фон красивата Витоша и спиращата дъха гледка от високата тераса на хотел Suite. След края на събитието всеки участник получи картичка с груповата снимка – интересен, оригинален и незабравим спомен, който определено ни донесе страхотен заряд.

Разбира се, дойде време и за представяне на участниците. Останахме изумени от оригиналността и креативността им. След тези представяния термометърът на позитивното настроение се пръсна и ни заля живак от щастие и ентусиазъм!

По традиция участниците сами съставиха групов договор, който обобщава правилата, които ще им помогнат да функционират като здрав новосформиран екип. Ключовите думи бяха изключително ценни: взаимопомощ, подкрепа, споделеност, позитивизъм.

За финал всички участници в Сезона и членове на екипа запечатаха цели и обещания към себе си, а дали те ще бъдат изпълнени – ще разберем след половин година!

Сезон 5 стартира с пълна пара. Участниците са изключително комуникативни личности и вече направиха първите стъпки към завързването на нови приятелства. Пожелаваме им приключението 9 Academy да им бъде полезно и интересно!

 


Блог