Вдъх-НОВ-е-НИЕ = Удовлетворе-НИЕ - 9Academy
Кандидатстване

Вдъх-НОВ-е-НИЕ = Удовлетворе-НИЕ


Вдъх-НОВ-е-НИЕ = Удовлетворе-НИЕ 1

Скъпо Дневниче,9A 29.01-151

Почти година мина, откакто в 9 Academy с шепи взимам. Обръщам се назад и сякаш за миг се връщам аз в онзи слънчев ден, в който за идеята чух и се превърна в озарен. Стъпка, две, три и в ритъм бърз всичко смисъл придоби. Ново място, нови хора, чудех се какво се случва, а все по-заредена след всяка късна среща аз се чувствах.

Съвсем набързо няколко месеца се изплъзнаха и финалното събитие превърна се в нещо напълно естествено и даде начало на едно бизнес общество свръхестествено. Срещи, думи и действия последваха финала на сезон едно, който показа нагледно как млади, креативни, мислещи хора искат развитие и могат сами да се впускат в нови начинания с обогатени знания. В девет модула за бизнес успеха разбраха, че много трябва да се потрудят и всичко в себе си да събудят.

Няколко месеца подготовка за нов сезон с „пълна екипировка“, усилена работа, много идеи, а времето летеше като дете по алеи. Идва моментът, в който се срещаш с още толкова много хора и се чудиш как е възможно да се случват такива прекрасни неща без да е много сложно. И плавно сезон две започва и енергията ми автоматично натам се насочва.

Умни, идейни, запалени, устремени, с хъс заредени един след друг се представят и запомняш всеки – един от друг се открояват. Изпълват залите с емоции, енергия и вдъхновение и преобръщат представи за новото бизнес поколение. Иска ти се да продължават и всичко това да не спира, защото смисъл, развитие и надежда намираш.

След няколко месеца всички вече добре се познават и осъзнават, че заедно и чудеса могат да създават. Зараждат се проекти, други вече стартират, хора се преоткриват, други истинската си страст разкриват. Все повече събития се организират и всички календара си актуализират. Истинската наслада обаче остава за екипа на тази академия млада и с удоволствие той решава, че първият коктейл на хоризонта се задава.

Новата година настъпва, всички са в еуфория, разказват своя история. Намираме се в университетска аудитория и екипът обявява своите намерения за коктейл на име „Вдъх-НОВ-е-НИЕ“. Въпросите напират, всички всичко искат да разбират, но трябва и малко търпение за въпросното „Вдъх-НОВ-е-НИЕ“. Времето наближава, а организацията възхищения заслужава. Цялата положителна енергия, усилия безброй и хора пълни с емоция и страст правят събитие с контраст.

Денят настъпва и въпреки тежък ден или някой друг проблем, всички те са там – с усмивка на лице, личи си, че я носят и в своето сърце, окрилени и вдъхновени, изглеждат някак сплотени. На място едно – участници, лектори, партньори и екип, който тайно наблюдава всяко действие, дума и емоция, за която има част заслуга да се случва тази атмосфера.

Новините за споделяне са три и вълнението нараства, отвътре кипи. Хората се скупчват и заслушват. Люба, Байчо, Миленка и Айко започват да обявяват – библиотека ще има и всеки в нея ще може да влиза, да чете и да се обогатява, както и да споделя от къде е взел своите знания. Фондация „ДЕВЕТ“ също е обявена и всички дейности около нея – естественото развитие на всичко, което се случи. Дневникът – не на последно място, в който всеки може своите мисли да разположи.

И в един момент озоваваш се в кръга и виждаш как заобиколен си още няколко кръга, но какво се случва не осъзнаваш, само чувстваш и се насълзяваш. В същия момент обаче се чувстваш истински щастлив, че този кръг се разширява и ще продължава, докато ни има нас да даваме във всеки час. „Вдъх-НОВ-е-НИЕ“-то расте и не ще се спре, пред нищо и пред никой, защото тези хора се събират за промяна – вътре, отвън и някъде надълбоко много вдън.

Отпразнувахме новите възможности, които са пред нас и устремено продължаваме напред за разрастване на обществото ред по ред, защото истинското щастие е тогава, когато удовлетворението възцарява!


PR