Вдъхновение, контакти и знания: Какво те очаква на Тук-Там Кошер 2022?
Кандидатстване

Вдъхновение, контакти и знания: Какво те очаква на Тук-Там Кошер 2022?


тук-там кошер

Историите са това, което носи стойност на всеки един успех – независимо дали е наш, или не. Когато чуем пътя и смисъла в посока постигането на целите на успешните хора, вътрешното ни гласче неизбежно си казва – “Аз също мога.”. А, понякога това е всичко, от което имаме нужда – да чуем и видим примера на постигналите мечтите си. И става още по-хубаво, когато тези същите хора са успели да направят почти невъзможното в България. 

Десетки примери в това направление ще видим на Тук-Там Кошер 2022 тази година.

Нашите приятели от Тук-Там се заемат с важната задача да ни срещнат с мотивиращите истории на българи от всяка точка на земното кълбо, успели по света, но и у нас. Изобретатели, предприемачи и още много смели и пример за “хвърчащи” хора, те очакват през целия ден на 16 септември както онлайн, така и в Интер Експо Център. Сигурни сме, че вече сме събудили любопитството в теб, но ще задълбаем още повече в постигането на тази цел, като ти разкажем кои са лекторите и какво още можеш да очакваш на събитието. Ето и кои са част от личностите, които ще ни мотивират през деня: 

Вижте повече: Кандидатствайте за Сезон 10 на 9Academy!

Освен това обаче от Тук-Там са ни подготвили различни активности и панели. Някои от тях са: 

  • Career Lounge – В специална зона за кариерен отдих ще можеш да се насладиш на приятен, но и полезен процес по търсене на нови професионални възможности. 
  • Buzz Hive – Пространство, в което можеш да се срещнеш с професионалисти от различни сфери, с които ще обмениш опит и контакти. 
  • Skills Lab – Среда за придобиване на нови умения, които можеш да усвоиш чрез рачлични интерактивни работилници и срещи с обучители. 
  • Networking Area – Или иначе казано – там, където свободно можеш да се запознаеш със стотици съмишленици. 
  • Company Area – Възможност да се срещнеш с над 100 от най-добрите компании в България, предлагащи свободни позиции, част от тях насочени специално към българи с опит и образование в чужбина. 

Ние със сигурност нямаме търпение както за лекциите, така и за всички панели и активности, които нашите приятели от Тук-Там са организирали и планирали за своя Кошер. Регистрирай се онлайн и вземи своите билети до 16 септември, като последваш линка.

Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страницаинстаграм профила ниLinkedIn и нашия youtube канал.


Блог