„Това, което ще получите от общността, е безценно!“, Анелия Мъглева от участниците във Втори сезон на 9 Academy - 9Academy
Кандидатстване

„Това, което ще получите от общността, е безценно!“, Анелия Мъглева от участниците във Втори сезон на 9 Academy


Анелия Мъглева казва, че се занимава с всичко, което й се стори интересно. Професионално се занимава с дигитален маркетинга, а докато беше в 9 Academy създаде и първия си бизнес, свързан именно с това. Името му е CopySocial .

Анелия Мъглева казва, че се занимава с всичко, което й се стори интересно. Професионално се занимава с дигитален маркетинг, а докато беше в 9 Academy, създаде и първия си бизнес, свързан именно с това. Името му е CopySocial и помага на бизнесите да се развиват и растат чрез маркетинг в социалните мрежи. Това за Ани е страст и сбъдната мечта. А другата такава, но за свободното време, е личният й блог Ножици, който е свързан изцяло със страстта й към модата.

 

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Исках на всяка цена да участвам в 9 Academy, защото знаех, че моментът за голяма промяна в живота ми е дошъл и усещах, че Академията е „ключът към пещерата“. Очаквах там да срещна много мотивирани и предприемчиви хора, с които да станем приятели. Всичко се сбъдна.

 

С какво те предизвика 9 Academy?

9 Academy ме предизвикваше всеки път, понякога с малки, понякога с големи неща… най-голямото предизвикателство, пред което ме постави, беше да се изправя пред истинския си образ, пред истинските си слабости и да направя всичко възможно, за да ги преодолея. За мен 9А далеч не беше само академия за бизнес и мечтатели. Беше пътуване. От онези пътувания… към себе си и към бъдещото си Аз.

 

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Всички модули ми бяха полезни. Някои ми бяха по-интересни, защото личните ми интереси са свързани с тях. Най-любопитният…ще кажа кои са двата ми любими модула, тези, които ме вдъхновиха: предприемачество и продажби.

 

Какво научи за себе си в 9 Academy и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Научих доста неща за себе си в Академията – от времето, от активностите и най-вече от другите. Но това, което ми остана като mindset от всичко научено са две думи „Аз мога!“.

 

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

9 Academy ми даде приятели. Заедно създадохме общност, която няма цена. Няколко месеца след края на Академията ние продължаваме да се срещаме, да обсъждаме идеите си, да си даваме обратна връзка и подкрепа. Понякога ходим и на бар или дискотека, а караокето винаги го пропускам… отидохме заедно и на море, играхме волейбол, пихме мента… все хубави неща.

 

Кой е най-яркият спомен за теб от 7-месечното преживяване?

Всички спомени са ми ярки и не мога да дам короната само на един. Но ще споделя най-поучителния. Това беше играта „Червено-черно“, когато всички се научихме, че ако играем win-win – всички печелим.

 

Какво ще посъветваш бъдещите участници в 9 Academy?

Първо ще посъветвам тези, които се чудят дали да се запишат, да се запишат без повече умуване, защото 9 Academy е невероятно преживяване!

А на тези, които са приети, ще кажа- ходете! Не пропускайте нито една от лекциите, нито едно събитие и нито едно кафе, дискотека, бар… каквото и да е. Това, което ще получите от общността, е безценно!

 


Алумни