Тиха стая, където се превръщаш в своето по-добро “аз” - 9Academy
Кандидатстване

Тиха стая, където се превръщаш в своето по-добро “аз”


Тиха стая място за личностно усъвършенстване

Предизвикателство. Това е динамиката на съвременния свят за всеки един от нас. Възможностите да спрем и да си отдъхнем в която и да е тиха стая от всичко случващо се стават все по-малко. Един проект обаче е тук, за да ни помогне да спрем за секунда и да обърнем внимание и на себе си. И най-вече – да постигнем целите си с лекота, независимо какви са те.

“Тиха стая” е ново пространство за учене, личностно развитие и грижа за себе си.

От коучинг, през менторство, до цялостно презареждане – това място ти предлага цялата палитра, която ти е нужна, за да промениш картината на живота си. Чрез възможностите, които Тиха стая предлага, не просто променяме гледната си точка, но и осмисляме и осъзнаваме процесите, които се случват около и в нас. Зад проекта стои екипът на InManagement и ето какво по-конкретно ни предлага това пространство като програми за развитие:

Менторство, с което да постигнем всяка поставена цел

Всеки един от нас е изпадал в ситуация, в която си поставя високи цели, но му трябва “водач”, който да му помогне да я постигне. Програмата “Менторство” на “Тиха стая” цели именно това. Менторите в нея – Слави Стоев (обучител и в 9Academy), Нели Христова, Светослав Богатинов и Мануела Станукова са тук, за да ни помогнат със своите знания и опит в направления като “ЧР мениджмънт”, Управление на хора, екипи, ефективна комуникация, както и в процеси като дефиниране на бизнес стратегия и модел, дизайн и водене на групови обучения и много други ключови компоненти за всеки един проект.

“Учене, гъвкавост, персонализация, цел и измеримост, персонализация, организация, заедност” – това са думите, с които менторите описват програмата по “Менторство”. А за да научиш още за нея, последвай линка

Коучинг или коя е правилната посока към това, което търсим

Следващата програма в “Тиха стая” е “Коучинг” и ако се чудите каква е разликата с “Менторство”, основателите на проекта веднага бързат да обяснят. След разговор със своя ментор, човек получава конкретни съвети и насоки, докато при коучинга се навлиза в поле на дълбок размисъл, който цели да вдъхнови съответния човек и да внесе нужната доза креативност в съзнанието му. По този начин ние получаваме нужния стимул да увеличим своя личен потенциал. Ключовите думи, посочени тук, са “трансформация, цел, дълбочина, пространство, партньорство, автентичност”. Повече за различните възможности, които дава програмата, може да откриете тук

Презареждане, за да имаш енергия за всяко предизвикателство

Тяло, дух, ум и емоции – това са четирите ключови компонента, които програмата “Презареждане” разглежда.

Мануела Станукова и Христина Митовска (обучител и в 9Academy) са тук, за да ни помогнат в рамките на 13 седмици да се научим как да се справяме по-лесно със стреса, с умората и най-вече: да се научим да презареждаме, за да увеличим издръжливостта си спрямо всяко едно предизвикателство по пътя ни към желаната цел. А какво още крият лекциите и упражненията на лекторите, ще видите, ако последвате линка.

Личностното развитие е част от основните цели, заложени в 9Academy. От “Тиха стая” добре знаят, че не само участниците в Академията, но и нашите читатели също се стремят да развиват себе си. До края на декември програмите са на специални цени (с 35% отстъпка). Още изненади може да откриете във фейсбук страницата на проекта. А за да изненадате себе си: включете се във вашата “Тиха стая”. Така всяко предизвикателство вече ще е единствено постижима цел. 

Автор: Кристина Димова


Блог