Гергана Шопска, участник в Сезон 7: Най-ценният урок от 9Academy е, че заедно можем повече.
Кандидатстване

Гергана Шопска, участник в Сезон 7: Най-ценният урок от 9Academy е, че заедно можем повече.


Гергана Шопска 9Academy Сезон 7 Алумни Разказват

Като част от поредицата ни „Алумни разказват за участието си в 9Academy„, този път ви срещаме с участниците от последния сезон на Академията. Сезон 7 се превърнаха и в първите, които се впуснаха в нашето дигитално приключение с обновения дигитален формат на обучителната ни програма. За да разкаже за своето участие в Академията, днес ви представяме Гергана Шопска.

Разкажи ни малко за себе си.

Занимавам се с различни дейности в сферата на бизнеса. Имам силен интерес към изкуството и културата. Освен това обаче обичам да пътувам, да опознавам нови и интересни места и да се срещам с хора с различни възгледи. Обичам предизвикателствата и природата.

Вижте повече: Сезон 7 на 9Academy: Онлайн приключение с щастлив край на живо

Къде по професионалния ти път те откриваме в момента и как гледаш на него след Академията?

Със сигурност ме откривате в един вълнуващ за мен момент на търсене на себе си. Освен това обаче в професионален план съм в сферата на обслужването на клиенти в IT сектора, но съм отворена и за още нови и различни възможности.

Какво те вдъхнови да се запишеш в сезон7 на 9Academy?

Възможността за среща с нови хора е един от основните фактори. Друг обаче е и обучението в 9 модула и срещата с лекторите, които са хора, доказали се многократно в бизнеса и сферата си на развитие.

Как те предизвика Академията?

Основното предизвикателство от Академията беше това да се усъвършенствам, за да бъда по-добър човек. Срещатата с нови хора ме предизвика да проявявам още по-голямо разбиране, като същевременно с това обогати много и целия ми свят.

Кой беше най-впечатляващият от деветте модула и защо?

Срещите с лекторите, доказали се в сферата на бизнеса, бяха повече от впечатляващи. Общуването с толкова много успели хора ме вдъхнови и силно ме мотивира да искам да се развивам.

Сезон 7 беше изцяло онлайн с обновена методология. Как се отрази това на ефективността на обучението ти?

В началото имах затруднения. С всяка изминала лекция обаче атмосферата ме увличаше и бързо свикнах и затрудненията изчезнаха.

Какво ново откри за себе си в 9Academy?

За себе си открих,че бизнесът и предприемачеството са моята страст. Освен това обаче нови хора,с които се надявам да поддържам контакт и занапред.

Кой е най-ценният урок, който научи за себе си в Академията?

Най-ценният урок от 9Academy е,че заедно можем повече.

Какво ще посъветваш всеки, който иска да се впусне в приключението 9Academy?

Да кандидатства и изобщо да не се замисля,защото Академията дава много!

Сезон 8 на 9Academy започва този април! Очаквай повече информация за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.


Блог