Полет над познанието - 9Academy
Кандидатстване

Полет над познанието


Полет над познанието и мислите на Мария Мичева, участник от Първи сезон на 9 Academy

10348180_567264226736968_3365988991689677617_n

Имало едно време в едно приказно царство момиче, наречено Мария. Тя била безкрайно любопитна и любознателна, винаги търсела нови пътеки, приятелства и предизвикателства. Но като била малка, една от орисниците й я орисала да намира трудно реализация като професионалист и понякога дори като човек. Годините минавали и криво ляво тя се справяла с премеждията и се опивала да се поучи от тях. Така, през магическата 2013 година, тя прочела за нова бизнес академия, акцентираща на 9 модула/предмета, обхващащи тематики като предприемачество, маркетинг, финанси, минаващи през ПР и счетоводство и достигащи до продажбите.

В началото на 2014 година стартирала академията, където тя, заедно с други 50 участници, били призовани да се справят с предизвикателството и след това да се върнат към собствените си кралства и общности, където да помогнат и подобряват взаимовръзките между хората, бизнеса и обучението.

Наградата била по сладка от всичко възможно и желана повече от Граала, но пътят бил осeян с трудности и пречки. Някои от призваните „падали“ в тежкия бой между съчетаване на дейностите, други се предавали, но през шестте месеца в различните кръгове и модули се зародило едно ядро на приятелство и общност от хора, които били обединени от идеята за промяна към добро в професионалното развитие на всеки един от тях.

Преминавайки през 9-те планини, те били вече въоръжени с базови знания и умения в области като маркетинг, финанси, счетоводство, HR, продажби, право, ПР, граждански сектор, дигитални технологии и предприемачество, които им помагат за успешна кариерна реализация и развитие. Със знания и основни умения в различни бизнес направления как се стартира бизнес проект, как се развива и управлява. И те вече знаели как функционира една бизнес организация и каква е основната функция на всеки един отдел в нея.

Сега това ядро от ентусиасти се събира всяка последна сряда и обменя опит и търси подкрепа измежду избраните. Мария дори била избрана да спомага в събирането и поддържането на връзка между героите. Тя и нейните другари заживели щастливо и успешно, разгласявайки за преживяването, което ги е променило, за да събудят останалите от матрицата и да им предложат да изпият синьото хапче, което открива хоризонти, а именно 9 Academy.


PR