Осъзнах колко важно е да се вглеждаш както в малките детайли, така и в голямата картинка - Цветелина Петрова - 9Academy
Кандидатстване

Осъзнах колко важно е да се вглеждаш както в малките детайли, така и в голямата картинка – Цветелина Петрова


Осъзнах колко важно е да се вглеждаш както в малките детайли, така и в голямата картинка - Цветелина Петрова 1

Цветелина Петрова се занимава с кулинария, по-конкретно десерти и всякакви сладки изкушения. Опитвали сме, много е добра 🙂 Много деен и организиран млад човек, който се впуска в първото си предприемаческо начинание още по време на студентските си години. Ето какво споделя тя за преживяването си в Сезон 5 на 9 Academy:

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?
Мои познати бяха участвали в предходните сезони и бях чувала доста позитивни отзиви за Академията. Самата аз търсех място, което излиза от рамките на традиционното образование – исках да науча неща от реалната практика. Дори не предполагах колко повече от това ще ми даде Академията 🙂

С какво те предизвика 9 Academy?
9 Academy ме предизвика да погледна на предприемачеството като концепция през различна призма, предизвика ме да общувам с хора, занимаващи се с най-различни дейности, но с общ позитивен светоглед.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?
За мен най-ценен беше първият модул – „Предприемачесто“. Тогава за първи път усетих духа на Академията и в него успях да намеря вдъхновение, от което в онзи момент имах голяма нужда 🙂

Какво научи за себе си в 9 Academy?
Осъзнах много грешки, които бях допуснала в реализирането на идеята си, но също разбрах, че именно те са най-добрият начин да откриеш правилния път. Осъзнах силата на това да се обградиш с хора, които те зареждат с позитивна енергия и колко важно е да се вглеждаш както в малките детайли, така и в голямата картинка.

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?
Изненадаха ме (изключително позитивно) хората с уникалния заряд, който всеки от тях носи и това ме мотивира да продължа да търся и да споделям.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?
Най-яркият момент за мен беше първото ни общо пътуване до с. Орешак. Тогава осъзнах, че дори и след края на Академията ние ще запазим връзката помежду си и ще си останем 5ти Сезон!

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?
9 Academy ми даде мотивация, страхотни хора и увереност, че който търси – намира. 🙂

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9 Academy?
Бъдете смели, не се колебайте да бъдете себе си и да си вземете максимума от това преживяване!


Алумни