Никола Пенчев - 9Academy
Кандидатстване

Никола Пенчев


Никола Пенчев 1

Никола Пенчев е Мениджър клиенти & Операции в Advokatami.bg.
Юрист с диплома от Софийския университет. Advokatami.bg съчетава неговите основни интереси – правото и информационните технологии. Компанията е начин за него да покаже, че всъщност правото не е “rocket science”, т.е. нещо сложно и тежко, разбираемо само от юристи. То може да бъде лесно, достъпно и дори приятно.

Обучения

Lean Legal for Startups

март 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Правни въпроси в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Lean Legal for Startups

февруари 2018

Това обучение беше част от програмата на модул Правни въпроси в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

Lean Legal for Startups

март 2019

Lean legal for Startups – Дружествени договори, разпределяне на печалби, включване на нови съдружници, излизане на съдружници; правни въпроси относно инвеститори и бизнес ангели; продажба на фирма.