Лора Дудушка: Академията вдъхновява и мотивира - 9Academy
Кандидатстване

Лора Дудушка: Академията вдъхновява и мотивира


Лора Дудушка

Лора Дудушка е един от хората, които запечатва онези специални моменти от 9Academy, които разглеждаме с усмивка след всяко събитие. Докато следва в чужбина Лора няма време за фотографията, но завръщайки се тук тя се превръща в основно нейно занимание и най-голяма страст. Разбира се, принос има и участието ѝ в екипа на Академията, и по-конкретно в екипа на фотографите.
Как попадна в 9Academy? Какво те привлече в Академията?
Попаднах в 9academy съвсем случайно, един познат ми прати обява, че си търсят фотографи стажанти и си казах „Защо не?“. Кандидатствах и бях одобрена. Бях привлечена от възможността да се развия като фотограф и да се запозная с нови хора, които да обогатят живота ми по някакъв начин, което се и случи.
Кои заснети моменти в Академията са ти най-любими?
Това е много интересен въпрос. Имам доста любими кадри, но те не са от едно и също събитие, за това мога да кажа, че снимките от сезон 2 на Академията, които може да видите и в страницата ми, са ми любимите. Подбрах ги точно така, защото сякаш разказват история и показват 9А общността.
Промени ли те по някакъв начин Академията и ако да – как?
Да, промени в мен това, че станах малко по – уверена от преди, запознанствата с нови хора ми повлияха много положително, и най – хубавото е, че се обогатих с нови знания.
С какво още се занимаваш в свободното ти време? Имаш ли друга страст освен фотографията?
Свободното си време прекарвам с приятелите ми, обичам също да бъда сред природата на различни места и да се наслаждавам на моментите. Откривам красотата във всяко едно нещо, и поради тази причина обичам да се занимавам с мода и всичко свързано с нея. Това също така ми помага и за фотографията и да експериментирам. Всичко е свързано по някакъв начин.
Кое според теб е най-ценното, което Академията дава на своите участници?
Академията дава много неща на своите участници. Освен знанията и запознанствата, им дава среда на развитие и общност, в която те могат да намерят липсващата част от техния индивидуален пъзел. Академията ги вдъхновява и мотивира да искат нещо повече за личното си развитие. А какво по – хубаво от това?


Алумни