Ивайло Йовчев: Предизвикателството в 9A започна от самото кандидатстване - 9Academy
Кандидатстване

Ивайло Йовчев: Предизвикателството в 9A започна от самото кандидатстване


Ивайло Йовчев, сезон 4, 9 Academy

Ивайло Йовчев е участник в сезон 4 на 9 Academy. Определя се като авантюрист по душа, търговец по признание и мечтател без граници. Ето какво сподели за участието си в Академията:

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Основната причина, която ме подтикна да участвам в Академията, бе интересът към непознатото и загадъчното – бях готов да се срещна с хора, които са отворени към света и изпълнение с идеи и амбиции.

С какво те предизвика 9 Academy?

Предизвикателството започна от самото кандидатстване и последващото прекрасно интервю с Люба. Информацията, която намирах постоянно за минали сезони на Академията, пробуждаше все повече в мен желанието да бъда част от нея и да предизвикам не само себе си, но и останалите участници.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? А най-любопитният?

Като търговец, а и като любопитко, няма как да се задоволя само с един модул и да го определя като най-любим. Всеки един от 9-те бе поднесен изключително интересно и приятно, а дискусиите  и ролевите игри предизвикваха все повече интерес в мен. Любопитството идваше дори и в срещите между модулите, които приятелски организирахме с останалите участници.

Какво научи за себе си в 9 Academy и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Постоянните срещи (умишлено не ги наричам лекции) създаваха у мен въпроси не само като личност, но и като професионалист в сферата на продажбите. Успях да пречупя призмата си за собствен усет към света, бизнеса и хората и вече се чувствам много по-уверен в области, които са били непознати за мен. Времето ми се отрази неблагоприятно (шегувам се)  –  беше ми недостатъчно, за да успея да опозная всеки един от участниците и да продължим да дълбаем в нашите идеи, чувства и възприятия за света. Всяко наше виждане ме караше да се чувствам все по-позитивен и готов да покоря дори и върхове, които съм мислил за невъзможни.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Срещата с всички участници и лектори, тяхната енергия и позитивизъм бяха само част от нещата, които получих от Академията. Организаторите бяха подбрали наистина различни образи, които с течението на времето намираха свои пресечни точки – създаваха идеи, приятелства и дълга дружба, в основата на която бе Академията. Ценносите не могат да се изброят – те остават в съзнанието ни и на всяко 9-о число ние добавяме още стойности към тях.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Израженята на всички при представянето на всеки един от участниците – енергията, с която ме зареждаше всеки от тях и моментите на комуникация. Ярък момент, който остана в моето съзнание, бе и размяната на коледни подаръци –  всеки показа, че за краткия период е успял да опознае другите и е готов да моделира дори приятелство.

Какво ще посъветваш бъдещите участници в 9 Academy?

Дерзайте, търсете пресечни точки с всеки от останалите участници и поддържайте пламъка на Академията в себе си. Пригответе се за едно страхотно интервю, от което ще научите много не само за Академията, но и за себе си …. а ако преминете ще последват 6 месеца предизвикателства и безспирни емоции!

Успех на всички!


Блог