Струва си да чуеш: ECommerce Academy Podcast
Кандидатстване

Струва си да чуеш: eCommerce Academy Podcast


Academy Podcast

В леснодостъпната дигитална ера в която живеем, информационните ресурси са навсякъде около нас и под всякаква форма. В която и да е платформа, можем да намерим статия, видео или подкаст по темите, които най-много ни вълнуват. 

Ако онлайн продажбите са вашето нещо, не се чудете къде може да получите най-свежите идеи, насоки и споделен опит. Мястото е Spotify, а поредицата е eCommerce Academy Podcast.

В края на 2021г., eCommerce Academy издават първия епизод на подкаста си, като към днешна дата проектът се радва на огромен успех с над 30 епизода и гости от най-успешните бизнес отрасли в България. 

Всеки епизод е индивидуално пътешествие в историята на успял онлайн търговец. Гостите разказват за своите бизнеси или стартъпи, като всички те споделят за своите пречки по пътя към успех, своите победи, дори и различните бизнес методи, помогнали им да се изкачат до върха. От 9Academy следим всеки един епизод с интерес, но няма да лъжем, че имаме няколко конкретни епизода, които са ни любими. А те са: 

Епизод 6 от eCommerce Academy Podcast ни представя сладката история на Сергей Петров, Владимир Василев и “Истински мед”.

“Истински мед” е проект който подпомага един доста нагорещен проблем, а именно този на пчеларството. В епизода, Сергей и Владимир разкриват какво вдъхновение стои зад проекта и как работата на “Истински мед” помага на стотици пчелари в страната. Създателите на “Истински мед” се стремят към по-устойчиво пчеларство, като сцената към която се целят е не само националната, но и глобалната. 

Друг любим наш епизод от eCommerce Academy Podcast е епизод 25, където гост е Михаил Димитров.

Михаил е създател на Swipe.bg – първата българска платформа, която улеснява максимално хората в продажбата на старото им мобилно устройство и покупката на втора употреба смартфони.

Михаил се занимава с различни инвестиционни проекти, като има възможност да се запознае с доста успешни бизнес модели, които имат потенциал да се развиват на български пазар. Така се ражда идеята за Swipe като проект, който създава сигурност между продавача и купувача. 

Елица Димова е представител на Swan Pearls и гост в епизод 31 на eCommerce Academy Podcast. Елица се включва в семейната компания през 2019 г. и отговаря за дигиталната реклама и позиционирането на бранда в онлайн пространството. Идеята за продажбата на перлени бижута в България идва от нейната майка. В епизода ще чуете трудно ли се продават такъв тип продукти онлайн, какви видове перли има и как да удължите живота на вашите бижута.

Ако искате да комбинирате полезното с приятното – не се чудете, а Spotify отворете и eCommerce Academy Podcast си пуснете. eCommerce Academy разбира се не свива своята дейност само до страхотния подкаст.

Не забравяйте, че семинарът Balkan eCommerce Summit 2023 ще се проведе на 4 и 5 април, където участие ще вземат 450 собственици на магазини за онлайн търговия и логистични експерти от над 10 балкански държави. Това го няма на запис в Spotify, така че не е за изпускане.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог