Денимир Димитров: 9Academy ме направи повече действащ, отколкото просто обмислящ - 9Academy
Кандидатстване

Денимир Димитров: 9Academy ме направи повече действащ, отколкото просто обмислящ


Денимир Димитров: 9Academy ме направи повече действащ, отколкото просто обмислящ 1

Денимир Димитров е проектен координатор в Soitron / HP Inc. Завършва магистър в специалност „Балканистика и международни отношения“ от Софийския университет и INALCO (Сорбоната, Париж). Интересува се от икономика, администрация и управление на проекти. Има разнородни хобита, две, от които гребане и свирене на пиано. Разберете повече какво споделя за опита си в 9 Academy по-долу:

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Реших да се запиша за участие в Академията след завръщането ми от Париж, където завърших образованието си. Търсих нови хоризонти за развитие на опита, придобит там, и участието ми в нея силно го обогати.

С какво те предизвика 9 Academy?

Колкото и банално да звучи, а знаем, че баналността е такава, защото е вярна, Академията ми даде много повече от високите очаквания, които си бях поставил. Знанията, които придобих там, са може би една малка капка в морето. Хората, с които се запознах, с някои от които смея да кажа задълбочих в приятелства, ме научиха на страшно много. Накратко – предизвика ме с темпа и постоянството на обучение.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Маркетинг модула ме спечели, защото ми отвори очите за детайлите. От известно време трупам знания в тази сфера и наученото ми донесе добър бенефит. От своя страна най-любопитният модул беше  – Digital/IT понеже с темповете, с които се развива света, тази сфера става неизменна част от нашето ежедневие и придобитите познания дават изключителна добавена стойност.

Какво научи за себе си в 9 Academy?

За себе си научих, че колкото и знания и хора да трупаш до себе си, пак ще бъде недостатъчно. Научих, че написаната идея на хартия остава единствено там, ако не пристъпиш към execution.

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Както казах и на самото интервю при кандидатстването учудващо за Академията бях чувал единствено прекрасни неща. Реших да проверя дали наистина е така. Очакванията ми се припокриха петорно. С радост мога да кажа, че нещата там се случват с изключителна лекота и професионализъм, за което благодаря на целия екип. Времето, прекарано в Академията, ме промени  изключително в положителна насока. Направи ме повече действащ, отколкото просто обмислящ.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Всички моменти прекарани заедно.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Хората…

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9 Academy?

Пожелавам на бъдещите участници да грабят с пълни шепи от всичко случващо се там, защото Академията дава всичко онова, което в университета не можеш да си вземеш – а именно добавена стойност.


Алумни