Да докоснеш звездите - какво е за мен 9 Academy? - 9Academy
Кандидатстване

Да докоснеш звездите – какво е за мен 9 Academy?


Да докоснеш звездите - какво е за мен 9 Academy? 1

 

thousands of stars

Скъпо Дневниче,

Колко малко е едно сърце, а колко много може да даде! Колко малка е една душа, а колко много в нея се побра! Запалва ме, изгаря ме, нетърпелива съм, не мога да се побера в кожата си само при мисълта какво се случва, искам го сега и веднага, искам да усетя всичко, което се случва, замайва ме, сън ли е или реалност, какво се случва не зная, но се чувствам щастлива, чувствам се удовлетворена… Лека съм, толкова лека и имам и криле, а откъде се взеха те?

Политам, но накъде не зная, и въпреки това душата се извисява. Политам, ала не зная какво става, но не спирам да го желая, не искам и да гадая, защото за миг достигам звездите… Да, звездите, само на поглед от мен, а толкова далечни бяха, но с този полет се приближиха. Отразяват се в очите ми, показват ми пътя, стоплят сърцето, осветяват душата и искам да ги докосна… Да, толкова са близо, че сякаш само протягам ръка и ги стигам, но не успявам. Първо трябва да ги огледам, да ги преброя, да ги проследя…

 

И, о, какво виждат очите ми, те оформят фигури. Изящно подредени фигури, всяка една различна, идентична, магична! Започвам да се оглеждам, усетих трепет, искам отново… Продължавам да гледам и след миг пак трепвам! О, какво става не зная, но искам да продължава! Бляскав лъч се насочи към мен и освети моя ден, докосна ме леко, погали бузата ми отдалеко…

За миг се насочих към негo… летя лекичко, бавно, а сърцето трепти и се чуди, но не иска да се буди, сън ли е или реалност не знае, но иска да мечтае! Формата бавно се изяснява, ясна луна проблестява и какво виждат моите очи – 9 Academy пред мен стои… Без повече въпроси сърцето се впуска напред и иска да изживее това чувство небесно – да дава, да взима, да бъде част от това, което се случва, всеки миг, всяка секунда, докато нужно се чувства!

 

Понякога падам, но бързо ставам и продължавам изцяло да се отдавам! За своята любов всеки път време нямам, но за всяка среща тръпна и изгарям, чакам с нетърпение да се срещнем отново и да си дадем от всичко по много! Моята искра, моята страст, моята вяра, моята надежда, моята любов! Тя ми помогна да бъда вдъхновена, да бъда одухотворена, показа ми как стъпки да правя и полезна да чувствам, че мога да бъда!

Моята любов се родила от любовта на няколко други хора и събра на място едно мечтатели със силни сърца, с големи души и цели високи до всички звезди! И заедно с частица от всеки от нас се получи нещо красиво, до което като се докоснеш, не искаш да спира и няма да спира, защото това не е просто поредната академия, а истинска общност и плъзва като епидемия! И накрая, когато видиш как тази магия събира още хора, чувстваш как си полезен, как твоята частица е слята като звездица с останалите магични хора, които заедно изграждат небесната форма на 9 Academy –  която толкова силно ме въвлече и лъча привлече още стотици светлинки, които заедно бляскат още по-силно отпреди!

 

Преживей, за да се научиш! Дай, за да получиш! Бъди, за да сполучиш! И никога нe спирай да учиш – от всичко, от всеки, от щастие, от забележка, дори и от всяка грешка! И когато животът ни поставя пред изпитания, дилеми, трудни моменти, то не за да ни смаже, а за да ни покаже колко много ни обича и иска да ни научи на правилата на играта наречена „Живот“ и да излезем от нея като победител готов!

 


PR