9Academy: Предприемачески идеи за по-добро утре - 9Academy
Кандидатстване

9Academy: Предприемачески идеи за по-добро утре


медийни участия

Или какво споделихме за Академията пред БНР Радио София и Успелите? 

Щастливи сме, че и тази година интересът към следващото издание на 9Academy не закъсня и успяхме да разкажем за Сезон 9 пред няколко от медиите у нас. Още повече ни радва и фактът, че те на драго сърце прегърнаха идеята, която носи бизнес академията в себе си, а именно изграждането на устойчива общност от професионалисти в България.

Преди да Ви споделим малко повече за разговорите ни с медиите, искаме да благодарим специално на БНР Радио София и Успелите за времето и вниманието, което те отделиха на мисията на обучителната ни програма. Ето и какво разказахме за 9Academy пред тях: 

“Предприемаческото приключение на 9Academy”

Или поне това е един от начините, по които Катерина Василева описва Академията в своя материал за “Успелите”. “Приемствеността е един от най-ключовите фактори за развитието на едно проспериращо и хармониращо общество. Именно стремежът към него е отразен във всички елементи от програмата на Академията – от обученията с доказани експерти в различни професионални сфери до Алумни клуба, който работи за създаването на сплотена общност.”, разказва още тя в статията. А какво разказахме ние пред нея относно Сезон 9 и това, което ще предложи той, може да прочетете тук.

“9Academy е общност от хора, които имат стремеж непрекъснато да се развиват.”

Това сподели Милена от екипа на 9Academy пред Катя Василева от БНР Радио София. Освен нея обаче, по време на предаването “Ритъмът на Столицата” гостува и Вася Качешмарова от Сезон 8, която разказа какво е Академията през опита на участник, вече преминал през обучителния процес. Към момента Вася е ръководител на екип в софтуерна компания, но и съосновател на Busy Baby – ръчно изработени сензорни дъски за развитие на фината моторика на децата. Тя споделя, че 9Academy ѝ помага да “запълни” липсите си в различните аспекти за развитието на един бизнес. Какво още разказаха Милена и Вася, научете тук. 

9Academy ви очаква!

Това обаче не са единствените ни участия досега. Ето тук можете да видите какво споделихме както ние, така и други алумни в предишни медийни участия. Ние, екипът на 9Academy, рядко заставаме пред камерата, защото вярваме, че думите и усещането на другите често говорят по-силно за значимостта на проекта. В нашия инстаграм ще откриете още от отзивите на участниците от Сезон 8. 

Сезон 9 на 9Academy започва този ноември! Кандидатствайте до 22 октомври за най-цялостната програма за професионално и личностно развитие в България.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Блог