„9-те игри на бизнес успеха“ – с издание 1-во умове превзеха - 9Academy
Кандидатстване

„9-те игри на бизнес успеха“ – с издание 1-во умове превзеха


„9-те игри на бизнес успеха“ – с издание 1-во умове превзеха 1

_DSC8253

Ако четеш този пост, се впускаш в приключение да поиграеш за малко забавление! Единственото, на което трябва да се съгласиш, е да кажеш в отговор накрая: „Надъхан ли си ти да се впуснеш в следващите организирани игри?“.

Четвъртък вечер, 19:30 часа е, повечето хора едва са дочакали този момент от деня, за да се приберат у дома. Малко повече от 40 души обаче от всички краища на София се насочват към сградата на ICN, но какво се случва там?

Малко по малко залата се запълва и интересно чувство в мен атмосферата допълва. Вече и празни столове няма, а музиката е една такава – на победен вик наподобява. За миг цялата зала стихна и музиката утихна. Байчо отпред застана и Митко Симидчиев да представи се захвана. Залисан за него заговори и колко голям приятел на 9 Academy е няколко пъти повтори.

После дойде ред на самия Митко да заговори и да разкрие подробности нови за това как ще протече вечерта. Запозна се набързо с аудиторията будна и правилата подробно разгърна. Игрите 9 на брой бяха и чакаха с нетърпение картите им да бъдат разпръснати с удовлетворение. Всеки място трябваше да си намери и в игра по свое желание силите си да измери.

Едно, две, три – „9-те игри на бизнес успеха“ започни, Митко изрече и всички в надпревара въвлече. Намираш си място и в играта впускаш се бясно. Dixit, 7 wonders, Sheriff of Nottingham и още пет други са разгърнати по маси и са на вашите услуги. Чува се смях, реплики най-различни, общо взето няма емоции безразлични.

Митко заедно с екипа си при различни  хора минава и обяснява, да няма неразбрали и всички правила да се спазват, докато са се заиграли. Една игра поприключва, намираш си ново място и друга започва. Емоциите не спират и всички играят в захлас – не се спират. Тактики, надлъгвания и компромиси главна роля играят в нощ като тази, в която не правиш залози, а в хода на играта водиш диалози.

И кратка почивка е обявена, а изненадата е голяма – едно от „децатa“, което в 9 Academy сезон едно се роди, влиза с гордост да ни нагости. От Кошницата ще хапваме вкусно, с био продукти е приготвено всичко. Докато на сладки приказки хапване приятно, сандвичи и кейковe свършват се бързо. Героите вече са заредени със сили за подвизи нови и превземане на територии.

Някак неусетно вечерта се изплъзва, а май на никого не му се иска да свършва. Приключваме обаче с игрите и започваме да обсъждаме какво се случи – едни са си взели, други са дали, трети двойна игра са играли. Едно обаче става ясно за всички – всеки е научил нещо ново и го споделя отново и отново. Бялата дъската се изпълва ред по ред с думи, емоции и вдъхновения, от всеки написано има. А един от рафтовете на 9А библиотека се запълва с настолна игра Sheriff of Nottingham, подарена от Митко Симидчиев.

Така протече първото издание на „9-те игри на бизнес успеха“ и всички, които си взеха, могат спокойно да се нарекат първите, докоснали се до тях!

П.С. 1 Всеки, надъхан за превземане на територия, малко настолна еуфория или просто иска да разпусне след тежък ден, може да се наслади и на второто издание на игрите: http://9academy.com/9-igri-na-biznes-uspeha/.

П.С. 2 Моят личен извод от вечерта: 9 е магическо число, което продължава да гради своето бизнес общество!


PR