365 дни спомени - 9Academy
Кандидатстване

365 дни спомени


365 дни спомени 1

Годината е 2014 , денят- 11-ти април (петък), часът- 19, а мястото- SOHO.  Нормално за младите хора (и не само),  в петък по това време да са някъде навън с приятели, да се забавляват, да пийват и хапват, да се приготвят за някой бар. Но едни други млади хора, са седнали на столовете в уютното SOHO и чакат да научат нещо ново и интересно.

За едни други пет момичета обаче този ден и час е специален. Леко притеснени и  изнервени, но в същото време очакващи и развълнувани какво ще се случи. Всички около тях се познават, говорят си, обсъждат някакви неща, забавляват се и се смеят. А тях? Тях никой не ги познава, обаче не за дълго…  За тях денят е специален, защото за пръв път прекрачват „прага“ на 9 Academy.

Едно от тези пет момичета бях аз! Така в седми модул PR, ние петте  влязохме като „PR екипът на 9 Academy“. Никак не е случайност, че точно в този модул станахме част от нещо голямо, нещо вълнуващо и нещо, което ти дава сила да вървиш напред!

365 спомени

Как се случи всичко?                                                                                                                

Объркана, отчаяна и в някаква степен разочарована от образованието си в Софийски Университет в специалност „Връзки с обществеността“, като светлина в тунела се появи публикацията в страницата на 9 Academy, където прочетох „9 Academy търси PR ентусиасти“. От мен се искаше да напиша мотивацията си, за да бъда част от екипа. Честно да си празная тогава мотивационните писма ме плашеха… Защо ли? Не зная, не намирам смисъл в тях, не обичам да се водя по шаблони, а в училище са ни учили да ги пишем точно така. Казах си, че няма как да напиша нещо клиширано, затворих сайта и започнах да правя нещо друго. Явно с прочитането на публикацията, нещо в мен се преобърна, защото след  точно 30 минути,  седях и пишех своята мотивация, но не по шаблона от училище, а така както го чувствах- излях емоцията си и за мое щастие взе, че се случи. Обадиха ми се, че искат да се срещем…

Няма да забравя тази паметна дата 9 април, когато имахме среща с останалите момичета и Милена Стратиева, която ни  разказа за 9 Academy, какво, как и защо го правят и още тогава успя да запали интереса в мен.

Сега, година по-късно, връщайки се назад във времето, съм толкова щастлива, че написах това мотивационно писмо. Не бих могла да си представя живота без Академията, без хората в нея, без емоциите, преживяванията и знанията, които ми носи ТЯ!

Срещнах се с уникални хора, не съм подозирала, че може да съществуват толкова положителни и нахъсани същества- екипЪТ, обучителиТЕ, участнициТЕ. В продължение на една година си набавям невероятни емоции, приятелства, ценен опит, срещи с професионалисти в различните сфери на бизнеса и възможности. Научих се да ценя труда да другия, научих се да работя в екип, научих, че няма по-ценно нещо от хората, с които работиш и че  споделяйки опита и идеите си, може да стигнете далеч. Академията ми даде поле за изява и възможност да се занимавам с това, което обичам. Да не приемам задачите си като задължение, а да го правя с любов, да вкарвам емоция. Най-ценното, което си взех е, че не е страшно да сгрешиш, дори напротив – грешките ни учат да ставаме по-добри в това, което правим. Осъзнах колко хубаво и важно е всеки ден да се предизвикваш, да си поставяш цели и да се бориш за изпълняването им.

Трудно може да се опише една година в няколко реда. Защото 9 Academy се преживява, не може да се разкаже с думи. Пиша това, защото искам да изкажа благодарността си на всеки от екипа на Академията. Благодаря, че мога да бъда част от  вас, че мога да разчитам на всеки един и знам, че няма да ми бъде отказана помощ. Благодаря ви, че ви пука, че искате и можете и ще направите и невъзможното всички да вървим напред и нагоре! Вярвам, че ни очакват  още невероятни години заедно!

9A 29.01-151

БЛАГОДАРЯ ВИ, че ви има и сме заЕДНО!

Опит, предизвикалетсво, емоция, страст, приключеНИЕ, промяна, вдъх-НОВ-е-НИЕ, щастие, приятелства, мечти – това за мен е 9 Academy


PR