,,Взаимоотношенията ни на клетъчно ниво са огледални на тези в работата ни и в семейството…”, Петър Нефтелимов.

Quote-Image

Както знаете, а може и да не знаете – участник съм в третия сезон на 9Academy. Към допълнение на това се опитвам да посещавам и други събития за бизнес, иновации, финанси, маркетинг, образование… Освен това уча Биотехнологии в СУ.

Защо казвам всичко това?

Ние не подозираме, но има много общо в процесите на създаване и ръководене на бизнес и процесите в нас самите на било то молекулно или клетъчно ниво.

Взаимоотношенията ни на клетъчно ниво са огледални на тези в работата ни и в семейството…

Важно е да ги изучим на най-микроскопично ниво, за да ги прилагаме в общуването си с другите около нас. Както и за да имаме един успешен бизнес.

Точно в 9Academy имах възможността да представя за пръв път пред публика тази моя концепция. Сега имам удоволствие да я представя и пред вас. Вярвам, че ще Ви заинтригува и вдъхнови да продължите да искате и търсите в тази насока, както го правя аз.

Приятно гледане:

Знаете ли кой е балансьора в Бизнесценозата?

Петър Нефтелимов

Петър Нефтелимов

Казвам се Петър Нефтелимов, родното ми място е близко до Велико Търново – Павликени. Уча в СУ, специалност Биотехнологии. Интересувам се от наука, образование, проекти, младежки инициативи и креативни начини да разширявам мирогледа си. Имам личен блог: http://neftelimov.com/