Времето с 9 Academy никога не стига... или как се случи една допълнителна среща с Маргарит Ралев - 9Academy
Кандидатстване

Времето с 9 Academy никога не стига… или как се случи една допълнителна среща с Маргарит Ралев


Времето с 9 Academy никога не стига... или как се случи една допълнителна среща с Маргарит Ралев 1

Наближава краят на първото издание на 9 Academy и нека си припомним една по-необикновена среща. Маргарит Ралев е сред лекторите в 9 Academy, имахме една вечер с него, за да си говорим за дизайн. Въпросите за дизайна се оказаха много, а Маргарит е и успешен предприемач, та нямаше как да не питаме и за стартирането и развитието на успешен бизнес.

Така малко след 22 ч. се стигна до въпроса „Колко от вас искат да се видим отново“ и всички в залата на секундата вдигнаха ръка.

Това е един от поредните приятни прецеденти в 9 Academy и едно от поредните доказателства, че 9-те модула са не просто полезни, а необходими.

Втората ни среща с Маргарит Ралев се състоя на интересно място, не съвсем типично за провеждане на обучение. Emotion Club отново ни предоставиха Зелената зала, където проведохме и Alpha Pitch събитието.

_DSC6461_2

Лекцията премина по малко по-нестандартен начин, а именно с приятни приказки и питие/храна. Още преди да се съберем всички обсъдихме дизайна на мястото и как всеки елемент от дизайна влияе на впечатлението, както на първото, така и на трайното впечатление и мнение. По-късно Маргарит Ралев засегна дизайна и структурата на имейлите, както и на нюзлетърите. Поговорихме за инфографиките като иновативна и много ефективна форма на представяне на информация и силен маркетингов инструмент. Разглеждахме конкретни сайтове и ги коментирахме. Не пропуснахме и важни теми като ценообразуване на услугите в дизайна и кога е добре да се работи с фрийлансъри и кога – по-добре не.

9 Аcademy за пореден път показа, че е разчупен и нестандартен формат.  Начинът на споделяне на знания към участниците е интригуващ и завладяващ, а лекторите ни са изключително щедри в споделянето на опита си или просто не могат да устоят на любопитните ни и стремящи се към развитие участници.


Блог