Веселина Низамска, участник в Сезон 6 за 9Academy: “9Academy е пример за много добро съчетание на теория и практика.”
Кандидатстване

Веселина Низамска, участник в Сезон 6 за 9Academy: “9Academy е пример за много добро съчетание на теория и практика.”


Веселина Низамска, участник в Сезон 6 за 9Academy: “9Academy е пример за много добро съчетание на теория и практика.” 1

Като част от поредицата „Алумни разказват за участието си в 9Academy“, днес ви представяме Веселина Низамска – едно много усмихнато момиче, което обикновено работи с поне 3 континента.

Представи се с няколко изречения

Здравейте, казвам се Веселина Низамска. За съжаление вече бивш участник от 9Academy (сезон 6), но пожизнен член на Alumni клуба 🙂

С какво се занимаваше преди 9Academy? А с какво се занимаваш сега и промени ли се нещо?

Преди 9Academy се занимавах с износ на дамски превръзки и тампони (работех за единствения български производител на санитарно-хигиенни продукти в страната). По време на 9Academy започнах работа в outsourcing компания и до момента продължавам да работя със специалните продукти на Cisco като част от XaaS екипа. Екипът ни работи с най-големите партньори (B2B) на Cisco в EMEA региона. Върви ми на работа с поне 3 континента и това си е. 🙂

Успоредно с това стартирам и нов проект. Мога официално да се похваля, че прилагам всичко научено в академията, за да имам възможността заедно с екипа, към който принадлежа, да развием успешна МЛМ организация. Бизнесът ни предлага 100 % натурални продукти с цел грижа за здравето. Защото ние вярваме, че полагането на грижи за здравето е инвестиция, а не разход.

Защо реши да се запишеш за участие в 9Academy?

Защото бях  100 % сигурна, че ще имам възможността да контактувам със стойностни хора, изключително амбициозни и успешни личности, които знаят как да вдъхновяват и мотивират останалите. Всички знаем, че личният пример и подкрепата, която ти се предоставя, са важни, нали така?!

С какво те предизвика 9 Academy?

С модела и структурата на функциониране на академията (с модули). 9Academy е пример за много добро съчетание на теория и практика.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Няма модул, от който да не извлечеш нещо полезно, но модулите с елементи на психология, бяха наистина специални за мен. Модул Личностно развитие, Модул Маркетинг и Модул HR.

Какво научи за себе си в 9Academy?

Потвърди се тезата ми, че мога да контактувам с различни типове хора. 

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Определено надхвърли очакванията ми. Получих много повече и съм изключително благодарна на целия екип, който представлява коктейл от отлична организация, истински професионализъм и позитивизъм. 

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Моментите са толкова много и толкова прекрасни, че ми се иска да ги преживея отново. Може би финалът на академията (неофициалният завършек) и ходенето по чорапи в залата 🙂 

Кое е най-ценното, което 9Academy ти даде?

3 в 1 -> неочаквано добра комбинация: мощен енергиен заряд, много полезни знания и умения,  прекрасни запознанства!

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9Academy?

Да не се колебаят да се присъединят към това уникално преживяване и по-бързо да разчупят леда с останалите участници и лекторите… точно когато стане най-интересно и то вземе че свърши 🙂

Искате и Вие да се срещнете с толкова вълнуващи хора? Следете нашия сайт за още интервюта с алумни и лектори на 9Academy. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Блог