Защо денталната медицина е перспективна сфера на развитие и поле за предприемчиви хора - в епизод 5 на #Studio9A
Кандидатстване

Защо денталната медицина е перспективна сфера на развитие и поле за предприемчиви хора – в епизод 5 на #Studio9A


Цветелина Дучева

В този епизод на #Studio9A ви очаква изцяло нов поглед върху професия, която всеки познава поне малко. 

Срещаме ви с д-р Цветелина Дучева – Главен лекар на Дентална клиника Петър Дучев Kids. Освен отличен специалист в своята сфера, а именно денталната медицина, и професионалист, който не спира да се учи и усъвършенства – тя се обучава и развива и като успешен комуникатор и мениджър.

Пътят на д-р Цветелина Дучева и нейния партньор д-р Петър Дучев преминава от кабинет с размер 12 кв. м. през клиника първо от 90, после 440 до сегашните 1100 кв. м. С динамичното развиване на площта се разрастват и екипа и обема от работа, които да се управляват. Познатата на децата като д-р Цвети има две открояващи я супер сили, за които ние в 9Academy винаги се оглеждаме – създава положителната промяна и умее да научи и други хора да започнат да го правят.

Този епизод на видео поредицата #Studio9A е част от рубриката The story behind, в която ви разказваме за интересни организации, как е започнала тяхната история и как постигат своите успехи.

От Цветелина Дучева ще чуете за:

  • Как един дентален лекар се превръща в мениджър и ръководи цяла клиника.
  • Денталната клиника като франчайз бизнес.
  • Как се печели доверие, и то когато става дума за здраве.
  • Ролята на ергономията, пространството и обстановката в една (детска) клиника.
  • Какви допълнителни умения и познания трябва да има един детски стоматолог.
  • Иновациите и технологиите в денталната медицина.
  • Защо е имало голям ръст на деца – пациенти по време на пандемията.
  • Как се строи и открива детска дентална клиника в България през 2021.
  • Защо към детската клиника има Dental Care Office / Център за Зъбно Здраве за възрастни.

Вероятно с тази видео среща с д-р Дучева сме ви показали нов поглед към бъдещето на една професия и сме дали повод за нови мисли в посока на грижата за здравето на най-малките. Но също така, вярваме, че сме затвърдили убеждението, че предприемчивост ни е нужна всеки ден във всяка една сфера на развитие. И само чрез непрестанно учене и обмяна на добри практики можем да ставаме все по-успешни. Вижте видеото и ще се радваме да споделите дали сте съгласни:

#Studio9A с гост Цветелина Дучева – Главен лекар на Дентална клиника Петър Дучев Kids

Всички епизоди от видео поредицата #Studio9A следете в YouTube канала на 9Academ и се абонирайте, за да не пропуснете нито едно от следващите видеа с добри примери, ценен опит и вдъхновение от света на предприемачеството, бизнеса и НПО сектора.

За повече информация и още новости – следете 9Academy във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Блог