Present To Succeed превръща София в световна столица за развитие на презентационни умения
Кандидатстване

Present to Succeed превръща София в световна столица за развитие на презентационни умения


презентационни умения
Най-голямата конференция за развитие на презентационни умения на планетата – Present to Succeed, ще се проведе хибридно в София и онлайн на 28 април 2023 г

За трета поредна година, конференцията Present to Succeed ще събере едни от най-добрите презентационни експерти от цял свят на своята сцена с една конкретна цел:

да помогне на бизнес професионалистите от всички сфери да създават и представят ефективни презентации, постигащи резултати.

След две успешни онлайн събития с над 6000 участници, организаторите отново надграждат предходните издания, като за пръв път ни предоставя възможността да се включим в хибриден формат на Present to Succeed. Физическата реалност на събитието е с капацитет от 950 места и ще се проведе в Sofia Event Center. Онлайн изживяването пък ще е достъпно за участниците от всяка точка по света, благодарение на платформата за виртуални събития Hopin.

Всеки един участник ще получи шанс да черпи знания от световноизвестни експерти в сферата на сторителинга, лектори, опитни дизайнери на презентации за множество цели, и хората, които стоят зад изграждането на най-използваните презентационни инструменти.

Над 20 експерти от множество сфери пристигат в София, като някои от имената са:

  • Стефан Вера (експерт и консултант за езика на тялото, който работи в различни бизнес среди, университети, политически организации и т.н.)
  • Катя Коваленко (дизайнер на презентации, автор на три курса по дизайн на Domestika)
  • Флориан Муек (експерт в сторителинга и реториката, работещ с брандове като Microsoft, SAP и Mast-Jägermeiste)
  • Шон Виларон (вицепрезидент на Product for Microsoft PowerPoint)

и много други доказани имена, които можете да откриете, като последвате този линк.

Хибридността на Present to Succeed е не само в цялостната организация на събитието, но е и заложена в концепцията му като програма. 

“Това е новият начин за работа на много организации и индустрии. Неслучайно клиентите ни редовно питат как трябва да подготвят, проектират и представят ефективни презентации за тази нова реалност; те виждат, че това е един различен свят. Презентирането пред онлайн публика е трудно. Но пред теб да има хора както онлайн, така и на живо – това е истинско предизвикателство! И точно това е нещото, което Present to Succeed 2023 цели да докаже и разясни.“, споделя Борис Христов, съосновател на Present to Succeed и Презентационна агенция 356labs. 

Освен че ще развият своите презентационни и комуникационни умения, присъстващите ще могат да се свържат и запознаят със стотици професионалисти в областта на маркетинга, продажбите, човешките ресурси и информационните технологии, предприемачи и много други бизнес професионалисти. Тази възможност ще е достъпна както за присъстващите на живо, така и за онлайн участниците. Това ще се случва чрез различни интерактивни преживявания, включително виртуални срещи с лекторите.

Early bird билетите са на път да бъдат изчерпани, а повече информация за техните цени и какво ви носят различните пакети, ще научите тук.

Още информация за събитието може да намерите на presenttosucceed.com

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог