Имаш гениална идея? Тогава ти трябва и гениална презентация.
Кандидатстване

Имаш гениална идея? Тогава ти трябва и гениална презентация.


Present to Succeed 2022

Стотици идеи се раждат в съзнанието ни всеки ден. Голяма част от тях забравяме, но някои от тях се загнездват в съзнанието ни. Започваме да си мислим за тях все по-често и си представяме как именно те ни превръщат в новия голям предприемач не само в България, но и в световен мащаб. Да, напълно възможно е нашата гениална идея да е новият грандиозен бизнес проект на бъдещето. Но нима някой ще повярва в нея, ако не я представим по възможно най-добрия начин? 

Именно тук идва умението да презентираме. То не е просто вроден талант, не се “спуска даром”. Напротив – то се усъвършенства, шлифова и се превръща в непобедимо острие, с което успешно поразяваме предразсъдъците и критиките към идеите ни.

Затова сме повече от щастливи да ви представим второто издание на събитието, което издава тайните зад успешната презентация – Present to Succeed 2022

Present to Succeed е онлайн конференцията, благодарение на която ще се срещнем с признати специалисти в направления като:

  • Създаването на презентации;
  • Разказването на истории;
  • Публичното говорене; 

В рамките на 7 и 8 април 2022 г. ще можем както да бъдем участници в ексклузивни лекции, така и да задаваме своите въпроси, чиито отговори ще ни доближат до така желаните презентационни умения. Конференцията и тази година ще е изцяло в онлайн пространството. В нея са включени панели като: 

  • What the Hell Are You Doing Here? The Magic of Meeting Your Audience in Your Story 
  • How to Present Dense Data Visualizations (Without Losing Your Audience)
  • Communicating as a Leader
  • Story Reframing: The Most Powerful Communications Technique You’ll Ever Use!

Чрез възможностите на дигиталната вселена всеки един от нас ще може да се докосне до безценните познания и незаменимия опит на експертите в сферата както на комуникацията, така и на дизайна и бизнеса. Част от лидерите в тези направления, говорители по време на Present to Succeed 2022, са: 

Имената на всички лектори можете да намерите тук.

Партньори в рамките на изданието са едни от най-добре познатите имена от дигиталната индустрия в лицето на Microsoft, Canva и Mentimeter. Това ни радва още повече, защото тази година организатори на Present to Succeed отново са българската презентационна агенция 356labs, които в предишното издание доказаха на света, че иновациите не просто са в България, а че тя също е двигател на такива. В това издание те само ще затвърдят това твърдение.

Благодарение на нашите приятели и партньори от Present to Succeed и 356labs сега всеки един колега, приятел, партньор и участник в 9Academy има възможност да закупи билет за събитието с 20% отстъпка с промокод 9A%20.

А всеки, който закупи билет за това издание, може да спечели втори съвсем безплатно. Организаторите на Present to Succeed предлагат и различни промоционални пакети за организации, работни групи и пр., които можете да разгледате тук.

Миналогодишното издание доказа себе си не просто като успешно, а като необходимо за бизнеса и ускорените му темпове на развитие. Ако идеята ви повече не може да чака и искате да я покажете на бял свят – включете се в Present to Succeed. Още информация за цялото събитие ще откриете тук.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във Facebook, Linkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог