Право в десетката! 9Academy даде старт на Сезон 10 - 9Academy
Кандидатстване

Право в десетката! 9Academy даде старт на Сезон 10


Право в десетката! 9Academy даде старт на Сезон 10 1

Как можем да оценим юбилейното откриващо събитие на 9Academy? С 10/10.

Много усмивки, хъс и желание за развитие бяха само част от нещата, които изпълваха десетият старт на Академията. 

Виртуални виртуози

Вече по традиция, събитието се проведе във виртуална среда, но това отново по никакъв начин не попречи на участниците и екипа да се опознаят и да споделят с останалите своите идеи и вълнения. Zoom не само че не намали вълнението ни, а даже напротив – благодарение на множеството си функционалности, всички се почувстваха по-близки отвсякога. Една от тях е т.нар. breakout rooms, които разпределиха на случаен принцип участниците в скоростна и забавна игра на Human Bingo. Активността беше в рамките на 15 минути, както успя да помогне както на участниците, така и на екипа да се опознаят по-добре помежду си. Последният специален въпрос от Бингото – “Какво е общото между всички в стаята?”, ни даде възможност да видим с какви точно хора ще бъдем в следващите няколко месеца. А именно дръзновени, дейни, енергични, развълнувани, вълнуващи и най-вече мотивирани. 

Въпреки виртуалната стая, участниците в събитието не успяха да пуснат корени в столовете си, тъй като се погрижихме за това чрез специални, раздвижващи кръвта енерджайзъри (или на чист български- физически упражнения). 

Кой оттук, кой оттам 

И тази година участниците в новия сезон на 9Academy не разочароваха със своето разнообразие. Ако има място на което можеш да срещнеш хора от цялата страна, че и от чужбина, то това е Откриващото събитие на 9Academy.

Представителите на София преобладаваха и този път, но въпреки това имаше множество включвания от най-различни места като Варна, Перник, Велико Търново, Добрич и дори Дания. 

Разнообразието на участниците не беше само географско. Уеб дизайнери и медицински козметици, изкуствоведи и ученици, предприемачи, НПО активисти и доброволци и програмисти, бяха само част от хората, които спомогнаха за разширяването на палитрата на 9Academy. Със сигурност обаче най-честият профил, който видяхме, е на хората, които имат страхотни идеи и са готови чрез помощта на 9Academy да ги превърнат в успешна бизнес-реалност. 

10 пъти едно и също, но не и в 9Academy

Ако си мислите, че първия юбилеен сезон на 9Academy ще повтори себе си, то грешите.

За десетата годишнина на Академията, екипът не пропусна да добави множество подобрения и изненади, като например networking събития, курирано съдържание и информация, която е оптимизирана спрямо нуждите на потребителите. 

Едно от най-интересните и полезни неща, които 9Academy дебютира тази година е 9Academy Membership, който дава допълнителен набор от възможности и ресурси, които могат да бъдат използвани както от всеки участник в сезона, така и от нашите алумни, закупили своя план.

Част от нещата, които 9Academy Membership дава, са директен и лесен достъп до членове от общността, онлайн платформа с полезни ресурси, развитие в кариерен план и много преживявания. 

7, 8, 9, 10 и така до 100! 

В напълно онлайн среда, Сезон 10 на 9Academy е готов да подкрепи участниците да развият себе си и идеите си до нови висоти. В края на събитието, участниците направиха тайни обещания към себе си, за които сме сигурни, че 9Academy ще бъде фундаментален партньор. Академията вече започна ударно сезон номер 10, като ще помогнем на всичките си участници да стигнат до потенциал 100%.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Блог