Пътят на бизнеса е “заедно”: примерът на DEV.BG и JobTiger
Кандидатстване

Пътят на бизнеса е “заедно”: примерът на DEV.BG и JobTiger


DEV.BG JobTiger 9Academy IT бизнес

Адаптивността е едно от ключовите умения на бъдещето. Поне това беше Вашият отговор към наше story в Instagram профила на 9Academy. Ние сме напълно съгласни с тази теза и виждаме потвърждението ѝ по различен начин всеки ден. Повече от щастливи сме да Ви покажем един страхотен пример как именно бизнесът не просто трябва, но и успешно може да продължи напред независимо от всичко. И, разбира се, да се адаптира.

Новият му път се осланя на думата “заедно” и го виждаме ясно чрез новината за партньорството между DEV.BG и JobTiger

По случай кариерните събития около „Дни на Кариерата“ тази година, най-голямата IT Job Board платформа у нас и пионерът в кариерните сайтове в България обявяват своето медийно партньорство. Това може и да изглежда като “малка стъпка” за всички нас, но всъщност е един голям скок към достъпа до пълния ресурс от информация за професионалното развитие на специалистите у нас. Нещо повече – това медийно партньорство е крачка към възможността за цялостно подпомагане на пазара на труда в България.

Може да бъде изображение с текстово съобщение
Национални дни на кариерата

С вълнуващата новина, която нашите приятели и партньори от DEV.BG и JobTiger споделиха с нас, те поставят фокус най-вече върху развитието на пазара на труда и кадрите в IT сферата. IT сферата във всички свои направления е не само една от най-бързо развиващите се у нас, но и от най-привлекателните за работа. Затова чрез широката аудитория на DEV.BG и утвърденото вече 20-годишно значение на JobTiger в България, двете компании застават заедно в името на устойчивата работна среда у нас. 

Основната цел на медийното партньорство между DEV.BG и JobTiger е подкрепа за цялостното развитие на средата.

Мисията им е заедно да разширят възможността за информираност на общността. По този начин те желаят да допринесат за по-пълноценното взаимодействие между работодатели, специалисти и търсещи работа. 

Може да бъде изображение с лаптоп, храна и текст, който гласи '9 8 0 Û T E ж w ? Κ Ð 7 ю Ctrl J o M Î P N Alt IT o6RBиTe Ha eAHo mRcTo Haй-roлemиRT IT Job Board B 6bлrapиR. DEV.BG/Jobs'
DEV.BG

“Чрез това медийно партньорство се доближаваме още повече до визията ни да създаваме свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата не е само средство за препитание, а е основен фактор за щастлив и пълноценен живот.” са думите на Светлозар Петров – управител на JobTiger, за значението на медийното партньорство. Още по-хубаво е, когато синергията между двете организации се наблюдава и в изказванията на екипа на DEV.BG. Пример в тази посока е изказването на Светослав Димов, управител на DEV.BG: “Радвам се, че с годините задълбочаваме това сътрудничество и продължаваме да разчитаме на стабилен партньор в тяхно лице. Двете организации използват различни инструменти за постигането на една и съща цел – по-силен IT сектор в България.“

Ние от 9Academy също вярваме, че “заедно” е една от най-важните думи в бизнес екосистемата. Нещо повече, устойчивото развитие на професионалистите у нас е наша ключова мисия.

Затова може да продължавате да следите блога ни за още полезна информация как да подобрите себе си личностно и кариерно и за новини в света на бизнеса у нас. Още от Академията ще откриете във Facebook страницата ни, в нашия Instagram и в LinkedIn

Автор: Кристина Димова


Блог