Панаир на идеите 6 – по-вълнуващ от горещ шоколад в януарска събота - 9Academy
Кандидатстване

Панаир на идеите 6 – по-вълнуващ от горещ шоколад в януарска събота


Панаир на идеите 6

Вероятно събота е любим ден на много хора. Тази събота беше любима и на участниците в 9 Academy. Разбира се, не защото се излежаваха на удобния диван вкъщи, а защото презентираха своите чисто нови бизнес идеи. Ето че удари гонгът на Панаир на идеите 6!

Поактивни и мотивирани от всякога, участниците от Сезон 5, гости от Алумни общността и менторите в Академията, обсъждаха подробно своите предприемачески планове. Обменяха идеи и съвети, консултираха се и междувременно се забавляваха. Да, позитивното настроение е задължителна част в 9 Academy – независимо дали сме на обучение или на специално събитие!

В шестото издание на Панаира на идеите, участниците отново ни изненадаха с креативните си търсения. Присъстваха и членове от Алумни клуба, които също изказваха мнение и градивна критика относно бизнес плановете на колегите си от Сезон 5.

Тази година преобладаваха идеи, свързани с технологични услуги: ергономична раница за носене на деца, VR очила за гледане на театрални постановки в реално време, поддръжка на рентгенови системи, онлайн платформи за предлагане на услуги, дигитализация на настолни игри.

Имаше и няколко сходни идеи, които биха могли да се обединят в общ бизнес! Точно за това Панаирът на идеите е изключително полезен, защото всяка година участниците в Академията намират съмишленици и обединяват усилия.

Тазгодишните ментори Жюстин Томс, Маргарит Ралев, Ивайло Христов, Мария Илиева и Росен Христов бяха очаровани от ентусиазма на участниците в 9 Academy и дадоха обективна обратна връзка. „Естествено, някои идеи изглеждат по-перспективни от други, но като се има предвид, че това са съвсем нови бизнес предложения, адмирирам смелостта ви и ви поздравявам!“ – сподели Росен Христов.

В края на Панаира на идеите всеки от публиката имаше възможността да изрази мнение и да напише препоръка за всяка една бизнес идея. Надяваме се презентаторите да са почерпили ценни съвети, които да са им от полза в бъдеще!


Блог