Тихомир Утев - 9Academy
Кандидатстване

Тихомир Утев


Тихомир Утев 1

Tихомир Утев е консултант „Софтуерни решения“ в Konica Minolta Business Solutions Bulgaria. Има повече от 7 години опит в сферата на продажбите и бизнес развитието в IT сектора, с фокус върху разработка на адаптирани към клиента софтуерни решения и аутосорсинг на проекти.

Тихомир завършва С.А. “Димитър А. Ценов”, гр. Свищов, със специалност Маркетинг, където е и част от  най-голяма студентска неправителствена организация АИЕСЕК.

Кариерата му в сферата на информационните услуги и решения започва в AII Data Processing. Повече от 6 години е Мениджър Маркетинг и Продажби в Melon Inc., където е реализирал разнообразни софтуерни проекти за множество компании от различни отрасли, както в България, така и в чужбина.

В средата на 2013 г. се присъединява към екипа на Konica Minolta Business Solutions Bulgaria, където отговаря за бизнес развитието на портфолиото от софтуерни решения за управление и оптимизиране на документооборота и бизнес процесите в организациите.

Обучения

Как да познаваме клиентите си – трикове от практиката

януари 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Продажби в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Как да познаваме клиентите си – трикове от практиката

декември 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Продажби в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.