Новите 50: Повдигаме завесата над Сезон 9 на 9Academy
Кандидатстване

Новите 50: Повдигаме завесата над Сезон 9 на 9Academy


Сезон 9 на 9Academy

Вълнение – това изпитваме броени дни преди началото на Сезон 9 на 9Academy. За пореден път подборът на участниците беше повече от труден поради нестихващия интерес за участие и в това издание на Академията. “Новите 50” и този път са повече от интересни и със сигурност ще направят палитрата на общността на 9Academy още по-пъстра! Нямаме търпение да ги опознаем още по-добре, а ето и какво можем да споделим за тях още сега: 

9Academy е тук, където и да сте

От България до Германия – и в това издание Академията ще се появи от екраните на участниците от много и различни градове както у нас, така и извън страната.

София, Варна, Пловдив и Русе са само малка част от точките, където се намират участниците от Сезон 9 в България. Тази година имаме представители и на градове като Стара Загора, Кюстендил и Сандански. Границите на 9Academy и в Сезон 9 се простират до Германия и това ни прави повече от щастливи. Тази възможност за включване в Академията независимо от местоположението е един от най-големите позитиви от онлайн формата на обучителната програма. 

Общността от професионалисти се увеличава

Участниците и в този сезон показват интерес в множество направления, а познанията им ще помогнат със запълването на красивата картина от пъзела, наречен 9Academy.

Маркетолозите и IT специалистите и тази година са налице, но не липсват и представители на юристите, графичните дизайнери, социалните работници, финансистите, ветеринарните лекари, преводачите, учителите, както и много други. Тази година сред участниците имаме и както студенти, така и ученик в 12 клас, а възрастовата им граница е от 18 до 40 години. Това за пореден път ни доказва, че за развитието няма абсолютно никакви прегради – единствено е нужно силно желание за промяна както на вътрешния, така и на външния свят.

Предприемаческият им дух е налице и немалко от тях вече обмислят или са започнали собствен бизнес, като избират Академията за следващото си стъпало в тази посока.

Технологиите и иновациите, както и образователните услуги и сферата на туризма и тази година са част от темите, които участниците засягат в бизнес идеите си. Други такива са свързани с винопроизводството, здравните услуги, модата и още много други. 

Един за всички и всички за един

С този девиз най-добре можем да опишем каузите, които и тази година не липсват в идеите на нашите участници. Децата със специални образователни потребности, устойчивия и zero waste начин на живот, подпомагането на малките местни производители и подпомагането на хората на изкуството са теми, застъпени в проектите, чието разгръщане тепърва ще видим в Сезон 9. 

Coming soon

Това обаче не е всичко, което тепърва ще споделим с Вас относно Сезон 9. Както вече споделихме, остават броени дни до неговия старт. За да научите всичко относно новото издание на Академията, се абонирайте за нашия бюлетин.

Освен това можете да следите и социалните ни мрежи: 

В нашия блог можете да очаквате  и още новини, свързани с 9Academy и нашите приятели и партньори. Повече за Академията можете да научите, като последвате този линк. 


Блог