9Academy никога не приключва: Кои са новите лекции за Алумни общността?
Кандидатстване

9Academy никога не приключва: Кои са новите лекции за Алумни общността?


Новите лекции за Алумни общността

Неведнъж сме казвали, че 9Academy никога не приключва. Доказателство за това е нашият алумни клуб. Благодарни сме на хората, които през изминалите сезони повярваха в мисията, стояща зад 9Academy – изграждане и развитие на устойчива общност от професионалисти. Радваме се, че ученето на нови неща и усъвършенстването продължават да са стремеж за всеки от нашите участници през годините. Непрекъснато имаме примери за обмен на знания, опит и контакти. В продължение на всичко това е и новата поредица от теми специално за алумни общността на 9Academy. 

Новите лекции за общността на 9Academy вече са тук и се радват на интереса на нашите Алумни.

Ние силно вярваме, че човек се учи през целия си живот и именно това е една от големите цели на тези обучения – да обменим знания и опит сред цялата общност. Но, разбира се, и да се срещнем един с друг в онлайн реалността, в която вече често живеем. Темите, които разгледахме досега, са: 

  • Финансиране на стартиращ бизнес
  • SEO в края на 2021
  • Getting to Yes или умението да преговаряме

Вдъхновението и знанията, научени по време на тях, по нищо не отстъпват на обученията от сезоните на Академията. Тези лекции обаче са първите от развитието на поредицата, което тепърва предстои. Всички те, разбира се, отново остават свързани с деветте бизнес модула, стоящи в основата на Академията. Добрите практики и тенденциите, които ни представят, допълват вече наученото от 9Academy. 

Освен на алумни общността, която е доказала себе си като сплотена и винаги търсеща развитие, ние искаме да благодарим и на обучителите. Те, както и всички останали лектори и ментори в Академията, са от огромно значение за развитието на участниците. Истински горди сме, че едни от водещите специалисти у нас дават от времето, опита и ресурсите си за развитието на едно устойчиво общество от професионалисти.

Ето и кои са обучителите, които се включиха в новите теми за Алумни общността досега: 

  • Димитър Гюрджилов – Главен търговски директор на Settle, с над 15-годишен опит в инвестиционното банкиране, фондове за рискови инвестиции, бизнес развитието, инвестиционното банкиране. В момента участва и в редица финтех начинания и консултантски мандати в Централна и Източна Европа. Основател на Challenger Capital Partners. Професионалният му път преминава както през ключови точки в Стария континент, така и през един от центровете в сферата – Ню Йорк.  
  • Ясен Деянов – Специалист по дигитален маркетинг с над 12 години опит на българския и международния пазар. Към днешна дата е старши SEO специалист в Прогрес Софтуер, а в свободното си време консултира български и международни компании по въпроси свързани със SEO, SEM, SMM, CRO, Growth Hacking и дигитални комуникационни стратегии.
  • Николай Илиев – Юрист по образование, мениджър по професия, предприемач по призвание и Алумни от Сезон 8 на 9Academy. От шест години се занимава с преговарянето, сключването и менажирането на договори за ИТ услуги за големи корпорации. В последните четири години развива и управлява международни екипи от контракт мениджъри и съплай чейн специалисти.

Тези лекции са един от начините, чрез които всеки един член на Алумни клуба продължава своето непрестанно развитие и след приключването на сезона им в Академията. Щастливи сме, че сред лекторите откриваме и Алумни, а това доказва какво богатство на знания и опит се съдържа в общността на 9Academy.

Извън тези обучения обаче, Сезон 9 на Академията вече започна! Във Facebook, Linkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори. 


Блог