Намери своето място: Национални дни на кариерата 2022
Кандидатстване

Намери своето място: Национални дни на кариерата 2022


Национални дни на кариерата 2022

Над 48 000 – толкова съдби са променени към днешна дата, благодарение на Национални дни на кариерата. Колкото и гръмко да звучи това твърдение, то е абсолютен факт: Вземайки участие в един от най-добре познатите кариерни форуми у нас, близо 50 000 души са сложили старт на кариерното си развитие благодарение на изложението, ежегодно организирано от JobTiger. То е доказателство, че всеки един може да намери своето място на професионалния небосклон. Нужно е само да направи първата крачка.

Ето и какво ви очаква, ако именно вие се подготвяте за вашия скок във вълнуващото неизвестно. 

Онлайн и офлайн

Независимо дали имате възможност да присъствате в някой от градовете, в които ще се проведе кариерният форум, или не – тази година той пристига до вас, независимо къде по земното кълбо се намирате. Всеки участник в Национални дни на кариерата 2022 може да избере как, кога и къде да се включи. Ето и кои са датите и локациите на тазгодишното събитие: 

  • София – 29 март – Национален дворец на културата, ет. 5;
  • Виртуален ден – 31 март – Online;
  • Пловдив – 05 април – Пловдивски Панаир;
  • Варна – 07 април – Rosslyn Hotel Dimyat;
  • Габрово – 12 април – Технически университет;
  • Русе – 14 април – Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Мястото, което всеки търси

Като компания за комплексни HR услуги, JobTiger вече 21 години организира „Национални дни на кариерата“ с една основна цел – да създава стойност за всички хора – тези, които търсят, както и тези, които предлагат работа. Или иначе казано – за устойчивото развитие не само на бизнеса, но на цялото ни общество посредством предлагане на възможности за задържане на младите професионалисти у нас. 

Затова и по време на тазгодишното издание десетки компании застават лице в лице с младите таланти, готови да се впуснат в професионалното си приключение именно при тях. От признати международни организации, през иновативни родни бизнеси, до доказали се брандове в бранша си – всеки един участник ще има възможността да се срещне именно с мечтания си бъдещ работодател. Тук ще откриете списъка както с всички онлайн, така и офлайн представители на бизнеса у нас.

За да направите първата крачка по новия си кариерен път, е необходимо единствено да се регистрирате за събитието в зависимост от това как искате да присъствате на него:

Ако искате да научавате още новини и възможности, свързани с професионалното ви развитие и предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във Facebook, Linkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог