Ключова дума „промяна“: Сезон 9 на 9Academy вече е тук!
Кандидатстване

Ключова дума „промяна“: Сезон 9 на 9Academy вече е тук!


Сезон 9

Повдигаме завесите от старта на юбилейното издание на Академията

Неслучайно използваме “промяна” в заглавието. Това беше една от най-използваните думи от участниците от Сезон 9 по време на откриващото събитие на това издание. Желанието им за развитие както на самите тях, така и на заобикалящата ги среда, е един от многото фактори, които ги обединяват. Ние няма как да бъдем по-щастливи, защото посрещнахме новите 50 х 2 развълнувани, мотивирани и усмихнати очи.

Ето и какво научихме за тях по време на откриващото събитие:

9 пъти 9Academy

Разбира се, преди да разкажем малко повече за новите участници, няма как да не се усмихнем широко. Причината?

Това е деветото издание на 9Academy и именно защото за нас 9 е специално число, го наричаме “юбилеен”.

Самите ние трудно можем да си обясним как изминаха толкова бързо всички тези сезони. Благодарни сме на всеки един, който по пътя си към развитието се е спирал и колкото е взимал, толкова е и давал на Академията. Към момента общността на Академията наброява стотици души и това е един от най-големите ни успехи. Затова нямаме търпение да видим колко по-пъстра ще стане палитрата, наречена 9Academy Alumni Club.

Ученици, студенти, професионалисти и предприемачи

Това издание отново впечатлява с разнообразието от професионалните направления и интереси на участниците. В Сезон 9 имаме както ученик във финална година в гимназията, така и следващи хора, действащи професионалисти и настоящи предприемачи,

но всички те са обединени около едно – търсят както собственото си развитие, така и нужните знания за промяната в живота си.

IT специалистите и маркетолозите отново са на лице, но равностойно като численост до тях застават представителите на графичния дизайн и човешките ресурси. Изкуството в различните му форми е голяма част от живота на участниците в Сезон 9. Другите обединяващи звена пък са любовта към природата както като хоби, така и като професия, но и към доброволчеството и каузата като мисия в живота.

9Academy е тук, където и да сме

Трудно можем да съберем всяка една точка на България и света, където zoom стаята за откриващото събитие на Академията се е появила. Традиционно, София и този път беше най-често чувания град, в който се развиват нашите участници. Този път обаче отново чухме и други места като Варна, Пловдив, Стара Загора, Перник, Кюстендил, Русе, Гоце Делчев, Видин и още много други. Освен в България обаче, 9Academy ще бъде факт и във Франкфурт, Германия. Това нямаше да бъде възможно без дигитализацията и възможностите, които онлайн обучението предлага.

Предприемачеството като мисия

Немалка част от участниците и в този сезон имат свои предприемачески идеи, които биха искали да реализират и със знанията, които ще добият от 9Academy.

Някои от тях обаче вече имат поне един стартирал бизнес и тепърва ще надграждат с опит, контакти и умения, благодарение на Академията. Независимо дали са финансисти, учители, писатели, инженерни физици или ветеринарни лекари, много от тях вече имат план за собствен проект, който тепърва ще превърнем в постижима цел.

Най-доброто тепърва предстои

Този сезон отново ще споделяме с Вас в социалните си мрежи кои теми сме разгледали през изминалите седмици на Академията. За да научите всичко най-ново около нас можете да се абонирате за бюлетина ни.

Най-доброто в 9Academy предстои и нямаме търпение тепърва да ви разкажем за него! Вдъхновени, оставаме в очакване на идните обучения в Академията. За още от Сезон 9, както и много други събития и възможности у нас, следете нашия Facebook, Instagram, Linkedin, както и сайта и ни.


Блог