Innowave Summit 2021: Българска бизнес конференция с европейски мащаби
Кандидатстване

Innowave Summit 2021: Българска бизнес конференция с европейски мащаби


innowave summit

Или как да се включите в родното събитие, част от пан-европейската програма за иновации на Европейската Иновационна Зона?

Световни брандове и фондове за рисков капитал от три континента по време на едно събитие. И то не къде, а съвсем близо до България – в румънския град Клуж-Напока. В глобализирания свят, в който живеем, това не е мечта, а напротив – напълно постижима реалност, която ще видим този месец. Най-хубавото? Събитието е българско и се казва Innowave Summit 2021. А в него може да участвате и вие, като част от родната делегация.

Innowave Summit 2021 е едно от основните мероприятия в пан-европейската програма за иновации на Европейската Иновационна Зона. То ще се проведе по време на Националния месец на образованието в Румъния и е най-важното събитие в програмата на „Европейски дни на иновациите и стартъпите“ в румънския град Клуж – Напока. 

Innowave Summit 2021

На 21 и 22 октомври по време на събитието ще се срещнем както със световни брандове и фондове за рисков капитал, така и с представители на различни институции, като

  • Дубравка Шуица – Вицепрезидент на Европейската комисия, Европейски комисар по Демокрацията и Демографията
  • Мария Габриел – Европейски комисар по Иновациите, Науката, Културата, Образованието и Младежта
  • Апостолос Цицикостас – Председател на Европейския комитет на регионите
  • Флорин Къцу – Министър-председател на Румъния
  • Емил Бок – кмет на Клуж-Напока
  • Харолд Грубър – ръководител на цифрова инфраструктура в дирекция „Проекти“ на Европейската инвестиционна банка и още много други.

Вижте повече: Кандидатствайте до 22 октомври за Сезон 9 на 9Academy

Innowave Summit 2021 се провежда за шеста година, като в предишните си издания именно то успя да постави Варна на световната карта на високотехнологичните градове. То успя да утвърди себе си като първото стартъп и бизнес събитие в региона, позиционирало се през 2016 и 2017 като най – голямата технологична конференция извън столицата и наложило се през 2018 и 2019 като едно от най-значимите събития за иновации и технологии в Европа. Със шестото си издание, Innowave Summit придобива ново европейско измерение пренасяйки успешните модели и добри практики, от града, в който стартира – Варна, в един от най-иновативните европейски градове – Клуж-Напока – финалист за титлата Европейска столица на иновациите 2020.

Димитър Василев, председател на Български Бизнес Форуми и организатор на събитието, споделя:

Innowave Summit обединява предприемачи, топ експерти, стартъпи и C-level мениджъри от 28 страни, които обменят идеи и добри практики и търсят начини как да издигнат бизнеса си до глобалните пазари. Конференцията е много повече от просто бизнес събитие. Това е мястото, където бизнесите могат да стигнат до следващото ниво в своето развитие, където предприемачите да открият нови партньори, и клиенти, където стартъпите да скалират своите идеи.

Тази година именно Сдружение Български Бизнес Форуми подготвя българска делегация от представители на бизнеса, НПО сектора, академичната общност и български институции. Innowave Summit 2021 представя шанс на всеки участващ да се срещне с над 70 личности, които са лидери в своята сфера. Световнопризнати експерти в сферата на финтех, маркетинга, електронната търговия, клиентското обслужване, изкуствения интелект и други направления на бизнес екосистемата ви очакват по време на събитието в Клуж-Напока. Научете повече за конференцията, както и как да се включите в делегацията, като последвате линка. 

Подробности за конференцията и възможността за включване в бизнес делегацията могат да бъдат прочетени ТУК.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Блог