Георги Панайотов, участник в Сезон 6 на 9Academy: “Невероятно цветната и разнообразна група от амбициозни млади хора ме вдъхнови.”
Кандидатстване

Георги Панайотов, участник в Сезон 6 на 9Academy: “Невероятно цветната и разнообразна група от амбициозни млади хора ме вдъхнови.”


Георги Панайотов, участник в Сезон 6 на 9Academy: “Невероятно цветната и разнообразна група от амбициозни млади хора ме вдъхнови.” 1

Като част от поредицата „Алумни разказват за участието си в 9Academy“, днес ви представяме Георги Панайотов – запален пътешественик, който се занимава с информационни технологии.

Представи се с няколко изречения

Аз съм Жоро, обичам да пътувам и не ме слуша главата. Последното може и да не е толкова лошо в професионален план. Професионално се занимавам с информационни технологии, в свободното си време търся начини да се пенсионирам по-рано. 

С какво се занимаваше преди 9Academy? А с какво се занимаваш сега и промени ли се нещо?

Почивах активно и работих по идеи за мои проекти. А сега се трудя като контрактор в компании зад граница и се опитвам да освободя време за лични проекти. 

Защо реши да се запишеш за участие в 9Academy?

Основното бяха контактите и желанието да усвоя и развия умения извън инженерната област. 

С какво те предизвика 9 Academy?

С предизвикателства, за които дори и не си бях помислял.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Финанси и счетоводство.

Какво научи за себе си в 9Academy?

Че имам още много да уча 😉

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

За съжаление не можах да присъствам на всички сесии по здравословни причини, но се изненадах колко много научих и за малкото време, прекарано с вас. 

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Бях впечатлен от невероятно цветната и разнообразна група от амбициозни млади хора. Няма как това да не те вдъхнови и да повярваш в по-доброто бъдеще. 

Кое е най-ценното, което 9Academy ти даде?

Контакта с всички вас. 

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9Academy?

Гмурнете се смело и вземете възможно най-много от това невероятно изживяване. 

Искате и Вие да се срещнете с толкова вълнуващи хора? Следете нашия сайт за още интервюта с алумни и лектори на 9Academy. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страница и инстаграм профила ни.


Блог