Запознайте се с добрия пример в онлайн търговията - на ECommerce Academy Conference 2021
Кандидатстване

Запознайте се с добрия пример в онлайн търговията – на eCommerce Academy Conference 2021


eCommerce Academy 2021

Конференцията, която ни среща с пазарните лидери, за да качим онлайн продажбите си на следващото ниво 

Между 21% и 35% – толкова е ръстът на дигиталния сегмент за онлайн търговия у нас в рамките на последните пет години. Само през 2020 г. той е достигнал 8.83% според доклада на Бългapcĸaтa E-ĸoмepc Acoциaция (БEA). Пандемията и постоянно променящият се свят през последните близо две години ни доказаха, че дигиталната среда е важен фактор в цялостната търговия.

Ако вие имате интерес в тази сфера, искате да подобрите онлайн продажбите си и да черпите знания от пазарните лидери у нас, то eCommerce Academy Conference 2021 ви очаква. 

В рамките на два дни eCommerce Academy Conference 2021 събира 15 лектори от водещи компании, за да ни покаже добрият пример в устойчивото развитие на онлайн търговията за бизнеса. Чрез примери от практиката, всеки един участник ще може да достигне до изводи как да подобри цялостното представяне на своите продукти и услуги в дигитална среда.

Ето и какви са темите на конференцията тази година: 

  • Как да работим с различни рекламни канали;
  • Как да построим магазина си така, че да продава добре;
  • Как да се възползваме от възможностите на големите маркетплейс платформи;
  • Какви платежни инструменти да използваме;
  • Към кои пазари можем да погледнем за нашето развитие зад граница;
  • Как продават малки и големи чрез различни инструменти.

Вижте повече: Кандидатствайте до 22 октомври за Сезон 9 на 9Academy

Лектори в конференцията ще бъдат: 

Шестата конференция на eCommerce Academy ще се проведе в хибриден вариант. Всеки желаещ да участва може да го направи както онлайн, така и присъствено. Разликата между двете опции е, че първата е изцяло безплатна. Участниците от конференцията ще получат достъп до материалите от събитието, а тези, избрали да присъстват на живо, ще могат да се възползват от възможността на живо да общуват с лекторите и да създадат незаменими контакти по време на нетуъркинга с другите участници.По този начин целта на организаторите максимално много хора да се срещнат с практици от eCommerce сектора ще може да се осъществи е още по-голям мащаб.  

Проектът eCommerce Academy Conference е организиран от Академия за електронна търговия и обучения в сферата на дигиталните умения и компетенции – eCommerce Academy. Организацията съществува от 2016 година с основна цел да създаде общност от хората, проявяващи интерес да се развиват в продажбите в дигиталното пространство. Отделните събития – конференции, семинари, работни групи и срещи с бранша, организирани от Академията, са посетени от над 4000 души и намират подкрепа в различни партньори от страната и чужбина. 

Искате да се срещнете с успешния пример от практиката и да подобрите продажбите си онлайн? Или просто търсите начин да подобрите уменията си в дигиталната среда? Ако да, то тук може да научите повече за конференцията и как да се включите в нея на 15 и 16 октомври тази година.

За повече информация и още новости – следете ни във Facebook страницата ни, Instagram и LinkedIn. Абонирайте се за YouTube канала ни, за да не изпуснете нито един епизод по пътя към професионалното израстване!


Блог