Среща с най-добрите: ECA Conference “Best Practices” идва този октомври - 9Academy
Кандидатстване

Среща с най-добрите: eCA Conference “Best Practices” идва този октомври


eCA Conference

Най-добрите екомерс практики ще бъдат разкрити на 05.10. в София Тех Парк по време eCA Conference “Best Practices” на от международни и български лектори от TikTok, The Marketer, MerchantPro, Jump, Dyver, Credissimo и много много други

Водещи експерти по електронна търговия от България и света се събират в София за събитие, което обещава да предефинира най-добрите практики в електронната търговия.

Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се случи на 5-ти октомври 2023 г. в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде свързано с „Най-добрите практики“ – лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, включително представители на TikTok, The Marketer и експерти в областта на изкуствения интелект, всички дълбоко вкоренени в глобалните тенденции в електронната търговия. 

Те ще бъдат в София, за да може и вашите електронни магазини да се възползват максимално от световния опит.

Изложбената зона ще събере над 30 доставчици на услуги за електронна търговия. Всички те ще покажат своите практични инструменти за подобрение на всеки онлайн бизнес. Бъдете готови за множество нови партньори. 

Посетителите ще могат да се докоснат и до поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как се продава и в същото време се изграждат нови бизнес контакти.

Конференцията ще завърши с церемония по награждаване на “Звездите в онлайн търговията”, които са успели да отличат своите онлайн магазини в България през изминалата година.

Двигателят на това иновативно и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който призовава:

“Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eComemmerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте  2024 г. още днес!”

Регистрацията за конференцията се случва тук: https://conference.ecommercebg.com/ , където можете да се запознаете детайлно с програмата, лекторите, партньорите и участниците.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог