Дигитална трансформация на работното място - 9Academy
Кандидатстване

Дигитална трансформация на работното място


Дигитална трансформация на работното място Петър Торнев 9Academy Accenture

Работното място вече определено не е това, което беше. Наложи се светът с бързи темпове да научи, че голяма част от работата може да бъде свършена навсякъде. Важното е да бъде свършена добре. За предизвикателствата и добрите практики в тази сфера ще научим на 12 април от 19 ч. с лектор Петър Торнев. Той е Директор на Технологичния център на Accenture в България и човек с богат опит именно в работните процеси на компаниите на бъдещето.

Темата на уебинара е “Дигитална трансформация на работното място”.

По време на събитието ще може да научите в детайл повече по много и различни въпроси, свързани с промените в работната среда. Едни от основните теми на уебинара „Дигитална трансформация на работното място“ са:

  • Как се управлява голяма компания (или дори всеки един бизнес) от разстояние?
  • Как да се мотивират и координират хората в екипа ни?
  • Каква е ролята на технологиите в този процес?
  • Какви умения за дигитално общуване са необходими за ефективно справяне с трансформацията?

Освен тези теми, по време на уебинарът ще разберете отговорите и на въпроси като:

  • Кои са положителните страни на дигиталната трансформация?
  • Къде са скрити недостатъците на този процес и как да избегнем потенциалните негативни ефекти?
  • Вечен ли ще бъде хоум офисът?

Лектор на уебинара е Петър Торнев – Директор на Технологичния център на Аксенчър в България.

Петър работи в IT сферата повече от 15 години. Завършил е “Компютърни системи и технологии“ в Технически Университет – Варна. Става възпитаник на Harvard Business School, след като завършва програмата за Leadership Development през 2015 г. През 2020 г. завършва EMBA в Американския Университет в България.

Петър Торнев се интересува и се занимава с трансформация и усъвършенстване на лидерския потенциал и образование в България. Допринася за развитието на стратегии и иновативни решения в облачните технологии, киберсигурността, онлайн търговията, мениджмънта, както и за прилагането на политики, свързани с културното, възрастовото и половото разнообразие в компаниите.

Възможност за участие ще имат всички регистрирали се за „Дигитална трансформация на работното място“.

Регистрацията за него е безплатна и може да я направите ето тук. След регистрация, на посочения от вас e-mail адрес ден преди събитието ще получите линк към zoom (платформата, в която ще се проведе събитието).

По време на уебинара ще имате възможност да зададете своите въпроси към Петър Торнев, но можете да ни пишете и предварително какво би било най-интересно за Вас. Изпращайте своите въпроси за събитието „Дигитална трансформация на работното място“ на info@9academy.com и в нашата фейсбук страница.

Следете блога ни за още полезна информация как да подобрите себе си личностно и кариерно и за новини в света на бизнеса у нас. Още от Академията ще откриете във Facebook страницата ни, в нашия Instagram и в LinkedIn


Блог