На живо и на открито: DEV.BG All In One 2022 - 9Academy
Кандидатстване

На живо и на открито: DEV.BG All in One 2022


all in one 2022

Не можем да го скрием – последните две години дори ние бяхме отвикнали да срещаме първите няколко думи от заглавието, когато говорим за което и да е събитие. В последните няколко месеца тази уебинар тенденция сякаш започна да се обръща и да ни връща във физическата реалност. Когато видяхме описанието за предстоящото събитие на нашите приятели от DEV.BG, се зарадвахме още повече. До заглавието “All in One 2022” този път стои и словосъчетанието “Fest Edition”. Така определено очакванията за отлично прекарано време стават все по-големи както за нас, така и за всички фенове на DEV.BG. Ние обаче сме тук, за да разкажем малко повече за това, което ни очаква по време на тазгодишната им конференция. 

Под звездите, в центъра на София

Така от DEV.BG описват предстоящата конференция. На 26 август по време на Sofia Summer Fest в Южен парк 2 ще имаме възможност да се срещнем както с вълнуващи лектори, така и да се запознаем с много нови хора, потенциални работодатели, но и да се насладим на вкусна храна и прекрасно време. Дойде време да оставим традициите на home office-а вкъщи и да излезем навън, за да се срещнем всички заедно и да обменяме опит, но и да се забавляваме по време на събитието на DEV.BG. Конференцията ни предлага както място за работа, релакс и networking, така и обособен детски кът и библиотека. Но, разбира се, лекциите са черешката на тортата по време на конференцията, затова бързаме да ви разкажем и за тях. 

IT, AI, но и емпатия и доброволчество

Тази година както лекциите, така и лекторите са не просто доказани експерти, но и такива от различни и също толкова вълнуващи сфери. Щастливи сме, че един от лекторите в 9Academy – Мария Рац, е част от говорителите по време на конференцията.

А ето и кои са всички обявени лектори по време на DEV.BG All in One 2022: 

 • Алекс Попов – Инженер, физик, инвеститор
 • Владимир Петков – CDO Updata One, CEO Identrics
 • Д-р Петър Цанков – Co-founder & CEO LatticeFlow
 • Мария Рац – Личностен консултант, бизнес коуч, психолог
 • Стефан Кънев – CTO в Dext
 • Лазар Радков – Двигател на кампаниите „Капачки за бъдеще“ и „Каузи.БГ”

След този списък е ред да покажем и лекциите, които ни очакват по време на конференция. А те са следните: 

 • Цивилизация 1.0 и къде са IT хората. 
 • Ethical AI by Design!
 • Beyond the Hype: Making AI work in the Real World
 • Managing Up
 • Емпатията: умението да се свързваш истински със себе си и другите
 • Доброволчеството като двигател на обществото.

Конференцията ще се проведе на 26.08.2022г. и ще продължи от късния следобед и така през цялата вечер. Билетът за участие е на стойност 59 лв, като в него е включен достъп до всички различни аспекти на събитието. Повече за DEV.BG All in one 2022 ще научите, като последвате този линк.

Искате да научавате първи за други страхотни възможности? Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страницаинстаграм профила ниLinkedIn и нашия youtube канал.


Блог