„Чудесна инициатива, чрез която млади и мотивирани за развитие хора ще получат шанс да се самоусъвършенстват“, Силвия Василева от Суит Хотел София за 9 Academy, развиването и налагането на нов бранд - 9Academy
Кандидатстване

„Чудесна инициатива, чрез която млади и мотивирани за развитие хора ще получат шанс да се самоусъвършенстват“, Силвия Василева от Суит Хотел София за 9 Academy, развиването и налагането на нов бранд


Силвия Василева е Мениджър продажби в Суит Хотел София, партньор на 9 Academy, гостоприемен не само за част от обученията ни, но и за специалните събития.

Силвия Василева е Мениджър продажби в Суит Хотел София, партньор на 9 Academy, гостоприемен не само за част от обученията ни, но и за специалните събития. Така „Панаир на идеите“ и коктейл „Вдъх-НОВ-е-НИЕ“ се случиха именно там и оставиха посетителите с приятни емоции и спомени.

Ето какво разказа и Силвия Василева за хотелиерството, разбработването на нов хотел и впечатления за 9 Academy:

 

Какво е важно при утвърждаването на един нов бранд в хотелиерството?

Да си в крак с тенденциите и да умееш бързо да се адаптираш е изключително важно при утвърждаването на един нов хотел. В непрестанно променящата се хотелска индустрия, ние всички трябва да сме наясно с тенденциите, които създават нови възможности за привличането на повече гости и увеличават прихода на хотела.

 

 От Вашия опит като Мениджър Продажби на Суит Хотел София, кажете кои са нещата, които най-много продават при един чисто нов хотел?

Залагаме на качеството на услугите, които предлагаме и доверието в бранда ни.

Винаги сме се стремили да предлагаме нещо различно в нашите хотели, затова вярваме, че с иновативната си концепция, съчетание от домашен уют и модерен дизайн, Суит Хотел София отговаря на динамичния  начин на живот на нашите клиенти.

 

Суит Хотел София е част от една група заедно с Гранд Хотел София и Сентръл Парк София. Как това Ви помогна в разработването на чисто новия хотел?

Гранд Хотел София е не само отличим бранд, но и символ на сигурност и гаранция за качество на обслужване на най-високо ниво. Както аз, така и целият мениджърски екип на Суит Хотел София сме започнали професионалната си кариера и придобили опита си в хотелиерския бизнес, именно в Гранд Хотел София. Това ни помага да имаме смелостта да бъдем креативни и да предлагаме нестандартни решения за нуждите на гостите.

 

Кои са услугите, на които най-много залагате, за да отговорите на нуждите и очакванията на Вашите клиенти?

В концепцията нa на Суит Хотел София са включени редица иновативни за сегмента услуги, които изцяло променят възприемането на хотелската услуга от гостите. Ползване на стаята 24 часа от часа на настаняването, безплатна лека вечеря за индивидуалните гости с включена закуска, цени за младежи и студенти, месечни наеми, 24 часов фитнес, ресторант с домашно приготвена здравословна кухня, пикник меню за разходка в парка, безплатен трансфер до най-близката метростанция .

Панорамният конферентен център на хотела разполага с 4 модерно обзаведени конферентни зали с дневна светлина.Съвременният дизайн и оборудване на залите създават обстановка, стимулираща сетивата и креативността.

 

Какви са Вашите впечатления за 9 Academy след обученията и събитията, които проведохме при Вас?

Чудесна инициатива, чрез която млади и мотивирани за развитие хора ще получат шанс да се самоусъвършенстват и да разширят мирогледа си. Вярвам, че много от идеите и опита, споделени в рамките на Академията, ще получат своята реализация.

 

Какво бихте посъветвали младите, които смятат да се занимават с бизнес, дори да не е в сферата на хотелиерството?

Да се възползват максимално от участието си в 9 Academy, да вярват в своето призвание и да са щастливи от това, което изберат да правят.

 


Блог