Честит рожден ден, 9 Academy! - 9Academy
Кандидатстване

Честит рожден ден, 9 Academy!


Честит рожден ден, 9 Academy! 1

13-ти януари 2014г. –първото обучение на 9 Аcademy! Така започна всичко, с много ентусиазъм, енергия, доза несигурност, леко на шега, но с много труд и позитивизъм.

И ето, че четири години  и пет сезона по-късно, в 9 Academy отпразнувахме за първи път рождения си ден!

Даа, правилно прочете: 4 Години + 5 Сезона = 9 Academy.  

И това не е само наш празник, но е и на всеки участник, обучител, партньор и приятел, допринесъл днес 9 Academy да е:

1. Нашата алтернатива на заобикалящата ни реалност, в която всички сме позитивни, добронамерени и отговорни към себе си и към останалите!

2. Да е място за хора! 9 Academy е преди всичко хората, толкова различни, пъстри, търсещи и даващи…Ей, обичаме ви, хора!

3. 9 Academy е да станеш в 7 сутринта в събота и да я осмислиш било то с лекция или събитие, което предизвиква толкова много въпроси, че в края на деня заспиването е трудно, но си благодарен!

4. Да е място, където може да учиш, да се развиваш, да преживяваш, да срещнеш прекрасни хора, приятели, любовта си, бизнес партньора си, новото си работно място, хората, с които да посрещаш празници или да отидеш да покараш ски. И всичко това не се случва в някакво пространство, а по-скоро в съзнанието и сърцето ти!

5. Да е балон! Балон, обаче реален. С реални хора, с реални случки и истории. Балон, който скоро ще се спука от позитивна енергия и незабравими преживявания!

6. Да е различната бизнес академия, където бизнесът се среща с младите хора (според нашето определение за млади) и място, където да срещнеш нови и все интересни хора.

7. Да е 4 години, 5 сезона, над 800 кандидати, 250 участници, над 50 обучители. Над 300 обучения и специални събития, около 20 различни локации.

8. Да е нашият начин да развиваме и подобряваме средата, в която живеем!

9. Да е нещо неопределено. Или определено, но по различен начин от всеки, докоснал се до него. Всъщност трудно може да уеднаквиш определението, защото 9 Academy e просто това, от което имаш нужда!

Искаме да си/ви пожелаем да празнуваме още много години по 9! Не само рождените дни, а и всяка малка победа, всяка усмивка, идея…Нека променяме,  изискваме и да даваме, за да получим…

Честит рожден ден, 9 Academy!

Специални благодарности на нашите домакини от „Gramophone Club“. Благодарим и на „100 грама сладки“, за най-сладката торта! И на страхотните хора от „Photo King“, без които нямаше да имаме най-щурите рожден-денски снимки!


Блог