Balkan ECommerce Summit 2024: Изстреляй онлайн бизнеса си на Балканите и отвъд
Кандидатстване

Balkan eCommerce Summit 2024: Изстреляй онлайн бизнеса си на Балканите и отвъд


Balkan eCommerce Summit 2024: Изстреляй онлайн бизнеса си на Балканите и отвъд 1

Balkan eCommerce Summit 2024 е едно от събитията в родните професионални страни, които очакваме с нетърпение.

Идната година то обещава да бъде още по-мащабно, като ще се проведе под формата на вдъхновяващ двудневен форум, посрещащ ни зад вратите на Арена София на 4ти и 5ти април 2024 г. Организаторът на събитието, Никола Илчев, обещава впечатляващо събитие, което ще донесе нови перспективи в електронната търговия в региона на Балканите.

„Очакваме над 2000 гости, 150 изложители в експо зоната и 20 лектори от цял свят,“ споделя Илчев, една от най-влиятелните екомерс личности на Балканите.  „Целта на събитието е да създадем платформа за ускорено развитие и създаване на партньорства между екомерс бизнесите в Балканския регион и да предоставим нова отправна точка за тяхното развитие.“

Първите 100 билета се предлагат на специална промоционална цена, което дава възможност на първите регистрирали се да се възползват от пълен достъп до двудневната програма на събитието, обеди и напитки, както и от ексклузивното парти след първия ден на една символична цена. “Това е уникална възможност за всички участници да се свържат и обменят опит с представители на всички балкански страни, без да се налага да пътуват до всяка една от тях поотделно,“ допълва Илчев.

Събитието обещава да остави трайна следа в екомерс индустрията в региона, а ако и вие планирате да развивате вашия бизнес на Балканите или отвъд, то вашето място е на Balkan Ecommerce Summit 2024.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог