Атанас Куцев: 9A е като 4 години в университета, само че по-кратко, по-полезно и по-приятно - 9Academy
Кандидатстване

Атанас Куцев: 9A е като 4 години в университета, само че по-кратко, по-полезно и по-приятно


Атанас Куцев, сезон 4, 9 Academy

Атанас Куцев е още един от участниците в сезон 4 на 9 Academy, с когото имаме удоволствието да ви запознаем. Наско има малка продуцентска компания в София, където прави реклами, клипове и филми.

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Вече повече от 3 години работя за себе си. В началото бях фрийленсър, а после основахме компанията Remove Remove с мой колега. Тогава разбрах, че е едно да работиш това, което обичаш, и съвсем друго – да имаш фирма и да управляваш бизнес. И сякаш в точното време се появи 9 Academy – идеалната комбинация от нещата, от които имах нужда, за да запълня пропуските си в сфери като продажби, маркетинг, финанси и т. н.

С какво те предизвика 9 Academy?

Предизвикателство е да се върнеш към редовните занятия, лекциите и ученето след няколко години пауза и след като си свикнал на изцяло работното ежедневие. И също така – да отвориш съзнанието си за теми, в които не си вещ, да започнеш понякога от нулата, но да знаеш, че си струва.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? А най-любопитният?

Най-полезният модул за мен беше „Продажби“, защото научих адски много неща, които вече прилагам в работата си. А най-любопитният може би беше „Предприемачаство“ – изпълнен с толкова вдъхновяващи (и най-вече – истински) истории за победи, загуби, уроци и какво ли още не.

Какво научи за себе си в 9 Academy и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Преди всичко, научих, че се чувствам добре, когато правя и уча нови неща, излизам от зоната си на комфорт и разнообразявам ежедневието си. Много се радвам, че отделих половин година на Академията и успях да се вдъхновя толкова много.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Хората, с които прекарваш половин година, са най-голямото богатство на Академията. Прекрасно е да бъдеш част от такъв колектив – няма двама еднакви души. А и е чудесно, че всичко това се запазва и занапред чрез Alumni общността.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Трудно е да определя един – толкова прекрасни моменти имаше! Панаирът на идеите, Back to school, модулите за личностно развитие, пикниците, а и лекциите – дори и да си уморен след работа, е супер зареждащо да бъдеш сред толкова чудесни хора.

Какво ще посъветваш бъдещите участници в 9 Academy?

За мен 9 Academy е като 4 години в университета, само че по-кратко, по-полезно и по-приятно. Бих посъветвал всеки да вземе максимума от Академията, защото, за мое огромно съжаление, можеш да участваш само веднъж.

Ако искаш и ти да се включиш в 9 Academy – запиши се до 30 септември за участие в Сезон 5 тук: http://9academy.com/registration/


Блог