Христо Нейчев - 9Academy
Кандидатстване

Христо Нейчев


Христо Нейчев 1

Христо Нейчев е партньор и CSO в ST6.io – елитен екип от софтуерни и бизнес консултанти, опериращи на глобалния пазар. Христо е сериен предприемач, консултант по иновации, обучител по Lean и Design Thinking практики, последовател на източните философии и учител по медитация. Бил е на ръководни позиции в България и Щатите в компаниите Шел, Хенкел, Есилор и Телерик и е създал 6 иновативни стартъпа, последният от които е придобит от Amazon. 

Христо консултира и обучава екипи в редица fortune 500 компании като Bayer, Societe Generale и Phillip Morris. Неговите интереси са в областта на lean product management, harmonious & teal организации на бъдещето, медитация и mindfulness, технологии на бъдещето, gift economy, SaaS и Freemium продукти.

Обучения

Lean StartUP

януари 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 1 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Януари 2014 – Юни 2014.

Lean StartUP

ноември 2014

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 2 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2014 – Май 2015.

Lean StartUP

ноември 2015

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 3 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2015 – Април 2016.

Lean StartUP

октомври 2016

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 4 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Октомври 2016 – Април 2017.

Lean StartUP

ноември 2017

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 5 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2017 – Април 2018.

Lean StartUP

ноември 2018

Това обучение беше част от програмата на модул Предприемачество в Сезон 6 на 9Academy. Лекторът запозна участниците с най-важните понятия, свързани с темата, и даде актуални примери както от своята практика, така и от опита на различни организации в България и по света. В края на обучението участниците имаха възможност да зададат своите въпроси и получиха конкретни съвети и препоръки, както и насоки къде да търсят допълнителна ценна информация по темата. Сезонът се проведе в периода Ноември 2018 – Април 2019.