„9 Academy ми даде да разбера, че в България има много перспективно мислещи хора.”, Виктория Генчева - 9Academy
Кандидатстване

„9 Academy ми даде да разбера, че в България има много перспективно мислещи хора.”, Виктория Генчева


„9 Academy ми даде да разбера, че в България има много перспективно мислещи хора.”, Виктория Генчева 1

Виктория Генчева (накратко Вики) също е едно от новите попълнения на ПР екипа в 9 Academy. Вики присъстваше на почти всички обучения и винаги помагаше с топла усмивка и внимание към всеки детайл. Тя съчетава 9 Academy със студентския живот. Ето какво още ни сподели тя за себе си и за ролята на 9 Academy в своето развитие:

Тъй като скоро завършваш образованието си, смяташ ли, че един млад човек има бъдеще за развитие в България?

Да, силно съм убедена в това! Надявам се и все повече млади хора да мислят така и да действат в правилната посока. Все пак ние сме бъдещето на тази страна и самите ние определяме дали тя ще има добро бъдеще и каква ще е ролята ни в него. Трябва да бъдем обединени, да действаме смело и разумно и бъдещето на младите хора в България ще бъде много добро!

Разкажи ни нещо за себе си, което не знаем за теб, а искаш повече хора да знаят?

Хората, които ме познават или са по-близки до мен знаят, че страстта ми е кулинарията. Обожавам да гледам кулинарни предавания от най-различни държави, да събирам идеи и след това да ги реализирам в кухнята. Изключителна наслада ми доставя всяка стъпка от приготвянето на едно ястие.

Когато имам свободно време с удоволствие мога да го прекарам в приготвяне на вкусни изкушения – успокоява ме, удовлетворяваме, но най-прекрасното от цялата работа е моментът, в който виждам усмивки на лицата на близките ми хора, които вкусват храната!

Какво искаш да постигнеш в професионален план и как участието ти в 9 Academy ти помага за това?

В момента съм още студентка и мисля, че това е точното време да започна да прилагам това, което уча. Искам да бъда удовлетворена от работата си и да съм в синхрон с хората, с които работя. Да следваме целите си и да реализираме идеите си. За мен 9 Academy е изключително голям шанс – да се запозная с доказали се професионалисти в различни области, да срещна хора със сходни идеи, да се запозная с млади хора, които ми дават надежда, че България може да бъде едно по-добро място за живеене, а също така и място, в която мога да дам частица от себе си, да вложа енергията си в нещо, което мисля, че има голямо бъдеще и първият сезон на академията е само началото!

Как реши да се включиш в 9 Academy?

Много лесно – при всички тези имена събрани на едно място, с тази изключително добра идея и прекрасните хора, които бяха сложили началото. Не съжалявам и за секунда, че съм станала част от тази общност!

Какво ти даде първият сезон на 9 Аcademy?

Даде ми да разбера, че в България има много перспективно мислещи хора, даде ми да разбера, че само с учене не става – трябва и практика. Даде ми мотивация да давам всичко от себе си, даде ми чувство за отговорност, даде ми ценни познанства и много приятни емоции!

Какво развитие виждаш в Академията?

9 Аcademy е изключително място, което с добри идеи и труд дава много добър старт на младите хора, които са се докоснали до него – както на самите участници, така и на хора като мен от екипа. Мисля, че с много стъпки по 9 в академията ще получа много ценен опит, който по всякакъв начин ще ми бъде полезен за в бъдеще, а и да си част от такава общност е 9 по хиляди пъти невероятно чувство!

 


Блог