„9 Academy дава трамплин, чрез който участниците могат да сбъднат мечтите си”, Ивелина Георгиева - 9Academy
Кандидатстване

„9 Academy дава трамплин, чрез който участниците могат да сбъднат мечтите си”, Ивелина Георгиева


„9 Academy дава трамплин, чрез който участниците могат да сбъднат мечтите си”, Ивелина Георгиева 1

Ивелина Георгиева (накратко Ивето) също е част от по-късно присъединилия се ПР екип. Сама казва, че за миг не се е поколебала да се включи в 9 Academy и не съжалява, че го е направила импулсивно. Ивето съчетава студентството по журналистика и с лекциите в академията, и прилагаше наученото във всеки възможен момент.

Ето какво ни сподели тя:

Студентка си по журналистика, какво те привлече в нея? Какво ти харесва и какво ти дава?

Винаги съм смятала, че тази професия ще ми бъде най-интересна, защото се характеризира с динамичност, разнообразие и много контакти с хора – това, което харесвам. Досега благодарение на журналистиката развих уменията си да общувам, превърна ме в по-отговорен и решителен човек, обогати знанията ми и ме срещна с хора, с които не съм вярвала, че ще мога. Най-вече ми дава много емоции и засега положителните надделяват.

Какво друго те привлича, освен журналистиката (като хоби)?

Обичам да опознавам различни култури и народи, затова и от  година изпращам и получавам картички от цял свят. Удоволствието да получиш истинска картичка от другия край на света е огромно, а така създадох и много приятелства. Организационните ми умения и любовта към красивото пък ме направиха върл фен на сватбите като събития с разнообразни идеи, голяма подготовка и перфекционизъм до най-малкия детайл. Но това хоби се ограничава само до следене на различни форуми, сайтове и, разбира се, куп идеи в главата ми.

Какво според теб е общото между организирането на една сватба и 9 Academy?

Едва ли имам реална представа как се организира едва сватба, защото никога не съм го правила, но със сигурност резултатът и от двете организации е прекрасен. Общото е в любовта, в желанието да направиш нещата, така че всички да са удовлетворени. Да направиш събитието незабравимо и уникално. Да видиш усмивките на всички и да знаеш, че ти имаш принос за това. Да не забравяме също, че както сватбата, така и 9 Academy, са ново начало към нещо по-добро и голямо.

С какво 9 Academy ти помага да се доближиш към бъдещите ти професионални планове?

Смятам, че 9Academy ще ми донесе много както в емоционален, така и в професионален план. На първо място знанията, които получих като част от ПР екипа и ми предстои да получа, ще ми бъдат винаги полезни, независимо в какво поприще се развия. Научих много и от обученията, на които присъствах, за мен това беше голяма възможност да разбера неща, които са ми били любопитни, но далеч от моята специалност и образование. Не на последно място, Academy ме запозна с много хора от различни среди, което е винаги от полза, независимо какво работиш.

Защо реши да се включиш в екипа на 9 Academy?

Исках да опитам нещо различно и спонтанно взех решението да кандидатствам за член на ПР екипа. Работата ми в него се доближава доста до това, което съм правила досега – отразяване на събития и взимане на интервюта, затова за мен участието тук беше както с цел да усъвършенствам уменията си, така и да придобия нови. Исках да опозная и пиара като професия, да проследя и да се включа в огранизацията на събития, да подкрепя една идея, която ми хареса – за бизнес обучение със силен практически фокус.

Кое според теб е най-ценното, което 9 Academy дава на своите участници?

Academy дава трамплин, чрез който участниците могат да сбъднат мечтите си. Това видях на всяко едно обучение, на което бях – десетки млади и интелигентни хора с идеи, амбиции, планове и стремеж да ги постигнат. А на откриването на koshnitsata.com резултатът беше очевиден – безброй усмивки, благодарности и безрезервна подкрепа от всички нас. Вярвам, че в следващото издание ще продължаваме заедно да сбъдваме мечти.

 


Блог