5 ползи от модулите в обучителната програма на 9Academy 
Кандидатстване

5 ползи от модулите в обучителната програма на 9Academy 


ползи

Един от отличителните белези на 9Academy са деветте модула на бизнес познанието. Както неведнъж сме разказвали, една от причините Академията да се появи на бял свят е именно липсата на единна програма, която да събира обучения, представящи различните звена в работата на един бизнес. Затова към днешна дата и 8 години по-късно сме тук, доказвайки след всяко изминало издание, че именно това са полетата на знание, необходими за успешното стартиране и развитие на всяка организация. А кои са ключовите пет ползи на обучителната програма на Академията? Това разказваме днес с тази статия.

А ако искате да усетите ползите от модулите, не забравяйте да кандидатствате за Сезон 10 на 9Academy до 9 октомври

  1. Широкият спектър на познание 

Както сте видели в страницата ни за кандидатстване, модулите в 9Academy преминават през цялата арка на бизнес познанието – Предприемачество, Маркетинг, Реклама и ПР, Продажби, Право, Финанси и счетоводство, Управление, НПО, Човешки капитал, Технологии за бизнеса. В 9Academy придобивате знания от целия бизнес спектър. Това е полезно както за стартиращите предприемачи, така и за всеки професионалист, който иска да надгради уменията си до момента, но и да придобие други такива в съвсем непознати за него сфери. 

  1. Практически фокус 

Информацията в модулите в 9Academy се състои от обучения, записи и курирано съдържание. По този начин даваме шанс на всички участници както да присъстват на уебинарните лекции и да задават своите въпроси в дискусионната им част, така и да вземат най-важното за себе си навсякъде и по всяко време, благодарение на онлайн платформата ни за учене. Всеки един от тези ресурси обаче цели именно практическо надграждане на знанията и уменията. Чрез дискуссии, наръчници, задачи и др. всеки участник получава възможност да усвои максимално наученото досега. 

  1. Среща с доказани експерти и лидери 

Лектори в обученията от модулите на 9Academy са едни от най-добрите професионалисти в България, доказали своята експертиза, както и едни от лидерите на деня, развили успешно собствен бизнес, благодарение на комплексните знания и умения, които притежават. През годините десетки обучители и ментори са дали от себе си в програмата на 9Academy и сме благодарни на всеки един от тях, че са допринесли за развитието не просто на общността, но и на професионалистите и предприемачите в България. Повече за тях ще научите тук. 

  1. Богатство от ресурси 

Немалка част от обучителите в Академията споделят полезни ресурси след края на обученията. От книги, през списъци, наръчници и статии – всичко това ще ви помогне да научите още повече в дадената сфера дори и след края на обучението. Целта на обновения формат на 9Academy е да ви даде възможност да предостави още няколко нива за усвояване на знания и умения. Затова и ние ще споделяме с вас курирано съдържание както по време на сезона, така и в рамките на 9Academy Membership – платформата за развитие на общността на Академията. Всеки един участник в Сезон 10 получава достъп в рамките на изданието до 9Academy Membership, като допълнителна възможност както за обучение, така и за нетуъркинг, комуникация и срещи със съмишленици. 

  1. Личностно развитие 

Това, което отличава 9Academy от много други обучителни програми за бизнес познание, е именно модула за личностно развитие. Ние вярваме, че няма как човек да бъде успешен професионалист, ако паралелно не работи в посока усъвършенстване на собствената си личност. Затова в рамките на сезона имате възможност и да се включите в допълнителния ни модул за личностно развитие. В него ще можете да разберете по-добре както себе си, така и другите, за да взаимодействате по-добре със света около вас на дневна база. 

Кандидатстването ще продължи до 9 октомври вкл. и можете да го направите, като последвате линка. Вашите въпроси относно процеса, сезона, както и всички други теми, свързани с обучителната програма, може да зададете тук.

Следете нашия сайт за още новини както от 9Academy, така и от нашите партньори. Тази и друга полезна информация ще намерите в нашата фейсбук страницаинстаграм профила ниLinkedIn и нашия youtube канал.


Блог