Блог

vasil-tanev

Участвайте, грабете с пълни шепи, не пропускайте лекции: ще бъде трудно, но пък интересно и най-вече ще си заслужава – Васил Танев

Васил Танев е строителен инженер по образование, като в момента е и докторант към Университет по архитектура, строителство и геодезия. В момента е продуктов мениджър в международна компания и съосновател на Bulgarian Construction Project Management Assosiation. За себе си казва, че е „любител на борбата с вятърни мелници“ и се стреми в ежедневието си да дава примери за подобряване на средата, както и за промяна на малки навици било то свързано и с това да покаже някому, че не е редно да хвърля билета си на земята. Васко подкрепя доброволчески каузи и днес ще ни разкаже малко повече за опита си в 9 Academy:

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Защото 9 Аcademy е предизвикателство, изкарва те извън зоната на комфорт и те кара да се замислиш над нещата. Защото имах нужда от това разтърсване и този опит.

С какво те предизвика 9 Academy?

На първо място с управлението на личното ми време. Да вместиш всички събития от Aкадемията, да намериш време за близките, приятелите и семейството и да ти остане време за отмора беше най-голямото предизвикателство. A в последствие с всеки един модул, което няма да успея да опиша в няколко реда, ще ми трябва цяла рубрика…

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Истината е, че всички модули бяха полезни сами по себе си. Може би най-практичен и съответно по този начин полезен за мен се яви „Финанси и счетоводство“. Нещата от този модул могат да се имплементират най-бързо в ежедневието, което е и причината да се усеща за най-полезен в моя случай. Най-любопитният беше „Предприемачество“ заради изключителните личности и истории, които срещаш като презентатори.

Какво научи за себе си в 9 Academy?

Какво ли не научих? Стил на управление, комуникационен стил, подходи в различни ситуации и много-много други… нали се сещате, че няма как да разкрия оръжията си.

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Бях впечатлен от цветущия подбор на участниците в Академията. Също така се изненадах колко талантливи, млади и осъзнати хора има в България. А това е само една малка част от цялата картинка…

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

По-скоро бих казал, че най-ярката лекция от сезон 5, оставила отпечатък у мен, беше на Стойне Василев за личните финанси. Що е то да си финансово свободен и каква е разликата между финансова свобода и това да си богат.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Приятелствата и контактите са най-ценните продукти на Академията, няма по-важно, по-стойностно и по-ценно от това!

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9 Academy?

Участвайте, грабете с пълни шепи, не пропускайте лекции, ще бъде трудно, но пък интересно и най-вече ще си заслужава!

Ако искаш да си част от Сезон 6 на 9 Academy – запиши се до 30 септември тук: http://9academy.com/registration/

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders