Блог

Панаир на идеите 6

Панаир на идеите 6 – по-вълнуващ от горещ шоколад в януарска събота

Вероятно събота е любим ден на много хора. Тази събота беше любима и на участниците в 9 Academy. Разбира се, не защото се излежаваха на удобния диван вкъщи, а защото презентираха своите чисто нови бизнес идеи. Ето че удари гонгът на Панаир на идеите 6!

Поактивни и мотивирани от всякога, участниците от Сезон 5, гости от Алумни общността и менторите в Академията, обсъждаха подробно своите предприемачески планове. Обменяха идеи и съвети, консултираха се и междувременно се забавляваха. Да, позитивното настроение е задължителна част в 9 Academy – независимо дали сме на обучение или на специално събитие!

В шестото издание на Панаира на идеите, участниците отново ни изненадаха с креативните си търсения. Присъстваха и членове от Алумни клуба, които също изказваха мнение и градивна критика относно бизнес плановете на колегите си от Сезон 5.

Тази година преобладаваха идеи, свързани с технологични услуги: ергономична раница за носене на деца, VR очила за гледане на театрални постановки в реално време, поддръжка на рентгенови системи, онлайн платформи за предлагане на услуги, дигитализация на настолни игри.

Имаше и няколко сходни идеи, които биха могли да се обединят в общ бизнес! Точно за това Панаирът на идеите е изключително полезен, защото всяка година участниците в Академията намират съмишленици и обединяват усилия.

Тазгодишните ментори Жюстин Томс, Маргарит Ралев, Ивайло Христов, Мария Илиева и Росен Христов бяха очаровани от ентусиазма на участниците в 9 Academy и дадоха обективна обратна връзка. „Естествено, някои идеи изглеждат по-перспективни от други, но като се има предвид, че това са съвсем нови бизнес предложения, адмирирам смелостта ви и ви поздравявам!“ – сподели Росен Христов.

В края на Панаира на идеите всеки от публиката имаше възможността да изрази мнение и да напише препоръка за всяка една бизнес идея. Надяваме се презентаторите да са почерпили ценни съвети, които да са им от полза в бъдеще!

Последни новини:

Най-големият стратегически блокчейн форум в Централна и Източна Европа – CEE Blocк София – ще събере топ политици и водещи международни компании в София Тех Парк на 25-26 октомври

Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Президентът връчи значки и сертификати на първите седем българи, постигнали златно ниво в Международна награда на херцога на Единбург

Soft Unit Conference разкрива възможностите за реализация в технологичния сектор у нас

Вечер на отворените врати в 9 Academy – 26 септември 2018

LessonsLearned – Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева

Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България

Facebook Live: Вие питате за сезон 6, ние отговаряме

Няколко седмици до международната конференция – HR and Business Leaders Summit – „The Future of Employee Experience“

Искаш ли да ни помогнеш? Включи се като спонсор на Сезон 6.

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders